Besøg Pieces i Bispensgade 11.
Annoncørbetalt indhold

Januarudsalg - og 3 andre gode grunde til at shoppe i Aalborg netop nu

Gågaderne er stille i årets første måneder, og det er en skam, mener butiksekspedienterne. Anna har besøgt dem, og fundet fire gode grunde til, at du skal shoppe i midtbyen i januar.

18. januar 2023 kl. 12:55

Julen er veloverstået, gaver er blevet byttet og den værste udsalgsfeber har lagt sig, når vi rammer midten af januar. Derfor er der stille i gågaden lige nu. Meget stille.

Hos aalborg.nu elsker vi at fortælle dig, hvordan du kan bruge din by – og sammen med Selma har jeg jo et særligt godt øje til lækkert tøj og god stil, når vi blandt andet filmer streetstyle til Instagram. Derfor har jeg spurgt ekspedienter i byens tøjbutikker om gode grunde til at tage på shopping i disse stille måneder.

Besøg Lundtoft i Slotsgade 2

1. Støt din yndlingsbutik

Uanset om du er vild med små specialbutikker eller store shopping centre, så gælder det om at støtte din yndlingsforretning i Aalborg netop nu.

- Det er på denne her tid af året, vi har allermest brug for opbakning fra kunderne De sidste par år har bare været hårde for os butikker, og derfor føles en stille januar ikke rar, fortæller Karina fra Lundtoft.

- Vi har et nytårsforsæt her hos os, som er at sprede god energi, og håbe at det smitter. I stedet for at vi butikker ser hinanden som konkurrenter, så bør vi fokusere på at spille hinanden bedre. Det er jo i alles interesse, at Aalborg har et spændende handelsliv med en masse forskellige butikker, siger hun.

Besøg Boxen på Nytorv 1

2. Udsalgskuppene bliver kun bedre og bedre

Samtlige af byens butikker bugner af udsalgskup, og procenterne bliver kun bedre og bedre de næste par uger, fortæller ekspedienterne. De skal nemlig inden længe have plads på hylderne til helt nye varer, og derfor kan man virkelig gøre sig nogle gode køb i byen netop nu.

Hos Boxen har Mads et godt råd til udsalgsshopping.

- Vi har ikke plads til de nye varer endnu, så vi har lige markeret endnu mere ned. Blandt andet vinterjakker og overtøj. Det er virkelig nu, man skal shoppe vintertøj og gode basics, for der kan man virkelig spare mange penge på tøj, der holder længe i garderoben, siger han.

Besøg Tøjeksperten på Algade.

3. Hyggelig stemning og høj service

Hos Tøjeksperten oplever de stilheden i gågaden som en fordel for mange af deres kunder. Lige nu er der nemlig ekstra god tid til vejledning.

- Vi er lige flyttet ind i de her nye lokaler i en flot, historisk bygning, som ligger perfekt placeret midt i gaden. Så den kan man jo komme forbi og opleve, samtidig med at man kan få særbehandling. Vi kan tage os ekstra god tid til at hjælpe kunderne med personlig rådgivning i øjeblikket, fortæller Erik.

Også hos Pieces i Bispensgade fremhæver pigerne deres service som ekstraordinær i disse måneder.

- Vi kæmper jo især med online-handel, og der må jeg bare sige at besøger man os her i butikken, så får man ikke alene byens hyggelige stemning med, men også en masse god, gratis vejledning. Vi er jo ligesom veninden, der kan hjælpe med at finde det perfekte tøj til dig. Det får man ikke online, siger Sofie.

Besøg Rezet Store på Boulevarden.

4. Opdag nyhederne og bliv trendsetter

En kæmpe fordel ved at besøge byen i disse måneder er også, at man kan være allerførst til at se og prøve de nyheder, der drypvis kommer frem i butikkerne.

Flere steder spottede jeg kasser med spændende forårsvarer i færd med at blive pakket op. Hos Rezet Store på Boulevarden, kunne de blandt andet tease for eksklusive New Balance sneakers.

- Lige nu kører vi med op til 60% på udsalg, simpelthen fordi vi ved, at der kommer så mange lækre ting hjem om lidt, blandt andet fra Salomon og Asics, som er super populære. Og så kommer New Balance med en ny limited edition model snart, så den kan man jo holde øje med her hos os, siger Laura.

Annonceret indhold

Nyeste