Annoncørbetalt indhold

6 byggefirmaer gør det let for nybyggere: Åbner udstillingsby sammen i Støvring

Under navnet Byg Nordjysk er seks anerkendte byggefirmaer gået sammen om at opføre en udstillingsby i det populære postnummer Støvring. Lørdag d. 14. oktober holder de åbningsfest for alle med nybyggerdrømme.

18. september 2023 kl. 07:37
Opdateret kl. 08:25

Sidste år var det en bragende succes, da seks af landets førende byggefirmaer gik sammen om at åbne en udstillingsby i Svenstrup.

Nu er de i fuld gang med at opføre endnu en udstilling i navnet Byg Nordjysk, og i år er beliggenheden faldet på det populære område Støvring Ådale.

- Kunder fortæller os, at det er fuldstændig fantastisk, at vi er gået sammen om dette projekt, for det gør det meget nemmere at være nybygger, åbner Kenneth Hald Søndergaard, der er formand for Byg Nordjysk.

De seks byggefirmaer er denne gang eurodan-huse, HusCompagniet, Hybel, KFS Boligbyg, Milton Huse og Vestergaard Huse, som alle bygger ét hus hver i den nye udstillingsby.

Fra venstre møder du Jonas fra KFS Boligbyg og Kenneth fra Milton Huse.

Åbningsfest på Ræven

I Støvring Ådale er der efterhånden flere af skovens dyr repræsenteret, men nu kan du og familien også få adresse på Ræven, hvor Byg Nordjysk lige nu er i fuld sving.

Lørdag og søndag d. 14.-15. oktober 2023 holder de seks firmaer åbningsfest sammen, og de har inviteret flere samarbejdspartnere, som er gode at have med i processen, når man skal bygge nyt.

Blandt andet kommer Sparekassen Danmark forbi, og de står klar med både kaffe og kompetencer.

- Der er mange emner, der kommer op at vende, når man som familie enten overvejer eller har besluttet sig for at bygge nyt.

- Det har vi fuld forståelse for og stor erfaring med, og til åbningsfesten står vi klar begge dage med kaffe og sparring ad libitum, siger Bo Bøjer, der er regionsdirektør i Sparekassen Danmark.

Støvring Ådale har vejnavne efter nogle af skovens vilde dyr som Kronhjorten, Rådyret, Bæveren, Grævlingen og nu også Ræven. 

Med naturen i byen

Støvring er hen over det seneste årti blevet et yderst populært postnummer.

Mange af byens tilflyttere kommer fra Aalborgområdet, og ofte er det, fordi de ønsker at udvide boligen med flere kvadratmeter.

Siden 2011 er indbyggertallet i Støvring steget med over 20 procent, og det er der gode grund til, mener indehaver af Nybolig Støvring, Marlene Sloth Langkilde.

- Det er nærværet til naturen, som kigger ind ad vinduet her i Støvring Ådale, og så får man også bylivet med kort afstand til legekammerater, skoler og foreningsliv.

Det naturskønne område er et utrolig populært område for børnefamilier.

- Så er det for mange også en pendlerby, fordi det er nemt at komme på motorvej i begge ender af byen, og fordi der kun er et kvarter til Aalborg og tre kvarter til Aarhus.

- På erhvervsfronten har vi også flere nye udstykninger, og det trækker selvfølgelig også folk til, at det er en by i rivende udvikling, fortæller Marlene.

Nybolig Støvring har en stor andel af grundene, der er til salg i Støvring Ådale, og gennem de sidste ti år har de solgt cirka 400 grunde i lokalområdet.

- Det er primært børnefamilier, der køber grund eller hus i Støvring Ådale. Noget, der betyder rigtig meget, er blandt andet, at vi har toget hernede.

- Så kan man for eksempel nemt komme ind til Aalborg og shoppe, eller den ene forælder kan tage toget på arbejde, som giver mulighed for at spare en bil, siger Marlene.

Personen bag bordet

Flere spørger, om ikke de seks byggefirmaer er konkurrenter, og her svarer Kenneth naturligvis jo.

Byg Nordjysk oplever dog hver gang, at en udstillingsby som denne kun er med til at gøre nybyggermarkedet mere gennemsigtigt for kunderne.

- Der er ingen nabostrid i vores udstillingsby, siger Kenneth og smiler.

- Hvis man er i tvivl om, hvem man gerne ville bygge med, er det her i stedet en oplagt mulighed for at se, hvad vi forskellige kan tilbyde.

Alle seks firmaer er specialister i at bygge etplanshuse, og nogle af dem gør sig også i halvanden- og toplanshuse.

- Vi laver jo uden tvivl alle sammen nogle rigtig gode huse, og vores priser ligger tæt op ad hinanden. I bund og grund handler det jo om personen bag bordet, du sidder overfor, siger Kenneth.

Firmaerne tilbyder både flade tag og med hældning.

Beslutningen bliver nemmere

År efter år får Byg Nordjysk positive tilbagemeldinger fra kunderne, for det er lige præcis en mulighed som denne, der giver gode betingelser til at vælge til og fra i opstartsprocessen.

Som kommende nybyggere er der nemlig flere fordele ved en udstillingsby som denne.

- Man behøver ikke køre stjerne-kørsel fra by til by, og man behøver heller ikke at beslutte sig, første gang man besøger udstillingsbyen.

- Man kan komme igen, så mange gange man har behov for, og det hører vi tit giver tryghed i kundernes beslutningsproces, forklarer Kenneth.

Til den nye byggeudstilling i Støvring Ådale har Byg Nordjysk også et overskueligt inspirationsmagasin, som fortæller mere om samarbejdet mellem de seks førende byggefirmaer.

Til åbningsfesten kommer der dygtige byggerådgivere fra hvert af de seks firmaer.

De seks byggefirmaer

Med seks anerkendte byggefirmaer i forening er der rig mulighed for at gå på opdagelse og finde inspiration til jeres nye drømmehjem.

Byg Nordjysks facebookside kan du løbende holde dig opdateret gennem hele udstillingsperioden.

Herunder kan du læse mere om, hvad byggeeksperterne selv siger.

Milton Huse

Milton Huse A/S er en solid, familieejet virksomhed fra 2013, der tegner og bygger personlige huse med omhu. 

Vi trækker på mere end 30 års erfaring fra branchen, når vi hjælper nybyggerfamilier over hele landet med at gøre husdrømmen til virkelighed – til tiden og til aftalt pris.

Fra første møde får du tilknyttet en professionel byggerådgiver, som er din faste kontakt hele vejen fra de indledende skitser til den endelige aflevering af nøglerne. 

Milton Huse tilbyder også nybyg, der lever op til kravene i den nye certificeringsordning DGNB Villa, som administreres af Rådet for Bæredygtigt Byggeri.

eurodan-huse

Siden 1978 har tusindvis af danskere bygget deres drømmehus med eurodan-huse. Husene er bygget med omhu, ansvarlighed og en udpræget sans for kvalitet - helt ned til den mindste detalje.

Den tilgang til husbyggeri tiltaler en bred vifte af mennesker, ikke mindst fordi vi har formået at kombinere det høje kvalitetsniveau med et prispunkt, hvor alle kan være med.

Vores huse er nemlig for alle, der drømmer om et ordentligt, gennemtænkt hus bygget af en bundsolid og ærlig virksomhed, der kan sit kram til fingerspidserne.

Eller for at sige det på en anden måde: eurodan-huse er til hvem som helst, der ikke vælger hvad som helst.

HusCompagniet

Ikke to familier er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. 

Hos HusCompagniet bygger vi individuelle huse, som passer til dig, dit familieliv og dit budget. Vi er med dig hele vejen – lige fra idé til overtagelse, så du kommer trygt i hus.

HusCompagniet er Nordens største husbygger. Vores kunders hjem bliver bygget på et fundament af mere end 50 års erfaring. 

Vi har lokale kontorer med showrooms, udstillingsbyer og forskellige udstillingshuse i hele Danmark. Vi har dygtige, lokale byggerådgivere på alle vores kontorer, der hjælper jer med at forvandle jeres boligdrøm til drømmebolig.

KFS Boligbyg

KFS Boligbyg er en unik kombination af byggefirma med egen arkitekttegnestue og faste håndværkerteams. Det betyder, at vi kan tilbyde jer et unikt arkitekttegnet hus, hvor vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi.

Vi har bygget arkitekttegnede boliger igennem 40 år. Vi er et familieejet byggefirma der i dag drives af anden generation, og vi har bygget mere end 1500 individuelle villaer.

Hos KFS Boligbyg skaber vi hjem, som mennesker drømmer om. Vi bygger arkitekttegnede huse, som er tegnet af en ekstern arkitekt, ligesom vi tilbyder arkitektpakker til dig som endnu, ikke er klar til selve byggeprocessen eller jer som skal bygge udenfor vores byggeområde, som er Nord- Midt- og Østjylland.

Vi gør drømme til virkelighed, i tæt samarbejde med jer.

Hybel

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, som forvandler boligdrøm til virkelighed. Vi samler det hele på én regning, som først skal betales, når vi overdrager nøglerne.

Måske er det første gang, I skal bygge et nyt hjem. Det er det ikke for os. I Hybel har vi samlet mange års erfaring med opførelse af huse under ét tag.

Holdet bag Hybel har gjort flere end 8500 boligdrømme til virkelighed i de seneste 20 år. Derfor har vi altid et godt bud på, hvordan jeres boligdrøm kan realiseres, og sammen tegner og bygger vi jeres drømmehybel.

Vestergaard Huse

Det hele startede tilbage i 2010, mens stifter og ejer, Steffen Vestergaard, uddannede sig til bygningskonstruktør. Hans vision var at skabe hjem af solide materialer, bygget med godt håndværk, og sådan er det stadig den dag i dag.

Vi ved, at et drømmehjem ikke kun handler om følelser, det handler også om økonomi. Vi har derfor ingen startpriser, men regner ud fra netop jeres drøm og jeres valg, så prisen fastsættes helt individuelt.

Når I vælger os, vælger I ikke blot en grundplan, men en skræddersyet fortolkning af jeres drømme og ønsker. Hvert et strejf med blyanten er fyldt med nærvær, indlevelse og kreativitet.

   

Annonceret indhold

Nyeste