Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af Aalborg i Rødt
Aalborg i Rødt 2020: Skal der være fest, så lad der være fest!
Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Siden 2007 har vi malet byen rød, og i år er ingen undtagelse. Det årlige Aalborg i Rødt løber igen af stablen - dette år fra fredag 4. til søndag 6. september, hvor byen vil være tætpakket af rødglødende tilbud og fantastiske oplevelser og overraskelser i Aalborgs pulserende byliv. Det er nu, du skal slå til!

I en coronapræget hverdag, hvor stort set enhver form for festlighed er sat på standby, higer aalborgenserne efter en festlig anledning til at skeje ud. Og nu er den her! Aalborg i Rødt er festen, du har ventet på. Her skal opleves, gættes, grines, smages, høres, duftes, føles, ses og sprittes. For med de fornødne forbehold kan du trygt shoppe amok

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Som drys på flødebollen

Som prikken over i’et - eller som drys på flødebollen - har man igen lokket Aalborg Chokoladen til at specialfremstille lækre Aalborg i Rødt-flødeboller til den søde tand. Denne gang med jorbærskum på marcipanbund, overtrukket af hvid chokolade og hindbærdrys på toppen. Flødebollerne vil butikkerne løbende byde på i løbet af weekenden til et brag af en fest - eller rettere 12 brag.

For ingen fest uden Aalborg Kanonlaug, der fredag stiller op på Toldbod Plads og på slaget 10:00 affyrer 12 kanonskud for at markere starten på 12 timers non-stop shopping i anledning af Day & Night i Aalborgs bymidte. Eventet skulle egentlig være afholdt fredag den 29. maj, men pga. corona valgte man, som så meget andet, at udsætte det til, man havde mere kontrol over situationen. Der er derfor al god grund til at tage ud i byen og få én på opleveren - måske du vinder en bil?

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Det dufter af Spanien

På Bredegade Torv ruller man den røde løber ud på hele 200m2, hvor der løbende vil blive afholdt happenings i form af musik og konkurrencer. Bilen kan du vinde ikke så langt derfra hos Uggerhøj Biler, hvor den splinternye, røde Seat holder ved Aalborg Citys lille bod i Bredegade.. Den kan blive din i en hel måned og for at fejre Uggerhøj Bilers nye forhandling af det spanske bilmærke, serverer man lune, spanske churros og en lækker sangria. Ariba!

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

VIP-behandling i stormagasinet

Hos Magasin kan du passende finde festtøjet frem, for her får du 20% på alt fashion! Lige fra mærker som Blanche, Sand Copenhagen, Rosemunde, Day, Selected og Billi Bi til Ecco, Adidas, Levis, Diesel, Rains og mange flere kendte mærker. Hele weekenden vil der være mulighed for at møde Magasins dygtige personlige shoppere, som kan være dig behjælpelig med at søge inspiration til at finde det helt rette outfit og lakere dine negle med rød neglelak som den VIP, du er.

Får du sved på panden af al den shopping, byder Is á Bella dig heldigvis på en rød is, og de røde popcorn og balloner venter på 2. sal. Er du hurtig, venter der en skøn goodiebag med de bedste gourmetprodukter fra Nicolas Vahé, og føler du dig heldig, kan du vinde et gavekort på 1.500 kr.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

More is more

Kan man nogensinde få for mange smagsprøver fra Lagkagehuset? Nej vel? I denne weekend lader vi det komme an på en prøve, når butikkens lagkagepiger deler smagsprøver ud i byens gader, og alle dine favoritter er iblandt. Som noget nyt har Lagkagehuset specialfremstillet en Aalborg i Rødt-muffin til anledningen, som du kan sætte tænderne i for bare 15 kr. fredag og lørdag. Nyd den på Lagkagehusets terrasse, hvor en masse røde balloner og striber på butikkens vinduer vil være med til at sætte rammerne om festlighederne.

Derudover vil der løbende blive lagt konkurrence efter konkurrence op på butikkens egen Instagram, @lagkagehusetaalborgmagasin, der i forvejen er kendt for sin generøsitet, hvad angår jordbærtærter.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Nogle kalder det magi, vi kalder det service

Festen fortsætter hos BoShop, der tidligere på året flyttede ind på den kendte adresse, Østerågade 27, med intet mindre end 1.700 m2 slaraffenland af boligindretning, møbler og design. Her består 80% af sortimentet af varer, der ikke fås andre steder i Danmark, og der er derfor god grund til at lægge vejen forbi. Her vil du blive mødt af de største vinduespartier beklædt med rødt folie, hvori butikkens røde møbler og tilbehør vil pryde udstillingsvinduer og indgang.

Spar 20% på alt rødt, og ser du noget, du kan lide, men som ikke har de rigtige mål, den rigtige farve, det rigtige materiale el.l., så benyt dig af BoShops’ helt eget design-selv tilbud, hvor du kan få de fleste møbler speciallavet. “Nogle kalder det magi, vi kalder det service”, fortæller Christopher Eis og fortsætter; “vi laver det da bare rødt”. Bliver du sulten i løbet af beslutningsprocessen, kan du sætte tænderne i en rød hotdog fra pølsevognen, hvortil kuponer uddeles fredag kl 18 til de første 50.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Smil, du’ på!

Vil du forevige dagen eller andre festlige lejligheder, kan Click hjælpe dig på ingen tid! I forbindelse med Aalborg i Rødt kører butikken en eksklusiv kampagne på deres Express fotoprintere, hvortil du nemt kan tilkoble din telefon, usb eller anden harddisk. For i weekenden får du den fantastiske pris á 2 kr. pr. foto (normalpris 3 kr.) for deres standardmål, 10x15, uden gebyr.

Derudover kan du nemt og hurtigt printe større fotos, designe dine egne invitationer, puslespil, mobilcovers, fotobøger mm. på den smarte maskine, du ikke finder andre steder i byen. Men mangler du det helt rette portrætbillede til din LinkedIn, eller bliver skolefotos bare aldrig et hit, så prøv en drop in-portrætfotografering til bare 100 kr. inkl. et 18x24cm fremkaldt foto fredag. Her vil fotofaghandler, Jes Asmussen, med glæde stå klar til at hjælpe dig, så du med ligefrem stolthed kan hænge billedet op på væggen efterfølgende.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Vidunderprodukter til vidunderpriser

30% er sjældent set, men hos Løve Apoteket er det altså en realitet. For fredag kan du spare hele 30% på alle vidunderprodukter fra Madara, Bioderma, Vichy, Purely Professional og Gum, der også besøger butikken kl 11-12 og fortæller om god mundhygiejne i en tid, hvor der måske er mere brug for det end, hvad vi før har kendt til.

Ikke desto mindre kigger pølsevognen også forbi Løve Apoteket fredag eftermiddag. Derudover uddeles et hav af prøver fra en masse populære brands, og finder du et par Madara-produkter, du ikke kan undvære lørdag, får du en gave med i købet.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

DJ og drinks over byens tage

Hos Salling har dekoratørerne har haft travlt, og du skal nok få hænderne fulde. For i stormagasinet får du 25% rabat på al skønhed til ham og hende, så I kan vise jer fra jeres bedste side.

På Salling Rooftop kan I passende fortsætte aftenen med en forfriskende Aalborg i Rødt-cocktail i hånden til en 50’er, mens en af byens bedste DJ’s mixer bag pulten med Aalborg i ryggen fredag kl 16-20. Med eller uden en lille fjer på, kan I komme igen til en skøn søndagsbrunch serveret med kaffe eller te og nyde samme fantastiske udsigt på Rooftop over byens solbeskinnede tage og røde balloner, der blafrer i vinden.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Vind et kro- og hotelophold med dertilhørende vin

Du kan også sætte tænderne i en rød pølse hos den traditionelle pølsevogn, der holder udenfor Bog & Idé fredag kl 16-17 i et væld af røde balloner. Hele weekenden kan du spare 20% på alt i hele butikken, hvorpå den røde farve er at finde – det gælder altså alle spil, skriveartikler, bøger osv. Dog ikke i forvejen nedsatte varer, gavekort eller oplevelsesgaver.

Derudover kan alle betalende kunder deltage i konkurrencen om at vinde et kro- og hotelophold med dertilhørende vin, i samarbejde med GoDream, til en samlet værdi af 999 kr. Vinderen trækkes mandag den 7. september og får direkte besked, fortæller en begejstret Iben Fyllgraf på vegne af butikken.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Det skal du se!

Uden mad og drikke duer helten ikke - ej heller uden synet. Derfor kan du vinde en brille til en værdi af 2.895 kr. ved at gætte hvor mange linser, der er i bowlen hos Louis Nielsen. Finder du samtidig en brille, du kan lide (rød eller ej), får du et skarpt tilbud om et gratis sundhedstjek, der består af synsprøve og screening for grå og grøn stær og andre sygdomme, der på farlig vis kan komme snigende. Sundhedstjekket har reddet synet på mange mennesker, fortæller en tydelig passioneret Brian Kollerrup.

Indhold leveret af Aalborg i Rødt

Hvad ser du i nattens buldermørke?

Hos Nyt Syn har man et andet fokus. For hvor godt ser du egentlig om natten? Ved hjælp af en smart, elektronisk undersøgelse, kan Poul Skeem og alle de andre dygtige medarbejdere i Nyt Syn måle øjets styrke, eller mangel på samme, i dagslys og i nattens buldermørke. Måske du kunne have glæde af et par natbriller. Hertil serveres rødvin om fredagen og natmad i form af lettere snacks.

Vi ses til en række begivenhedsrige dage i Aalborg midtby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail