Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af Aalborg Teater
Aalborg Teater vil bringe os tættere
Indhold leveret af Aalborg Teater

Coronatidens digitale færden har mindet os om vigtigheden af fælles oplevelser med vores nærmeste. Derfor søger flere nordjyder nu tilbage til lige-her-og-nu oplevelser, som Aalborg Teater imødekommer med fri adgang til alle forestillinger ved køb af et sæsonkort.

Danmark er åbnet op igen, og det er nu muligt at gøre brug af de mange kulturelle tilbud, som flere benyttede sig af, før coronakrisen brød ud. Samtidig har et stigende antal nordjyder fået øjnene op for at dyrke fællesskabet i teaterets verden, hvor det er tilladt, at tiden står stille for en stund.

- Der sker noget helt særligt ved os som mennesker, når vi giver slip på hverdagen og forsvinder ind i en verden, hvor dygtige skuespillere præsenterer historier med egen krop og sprog. Oplevelsen kan være meget intens, da den ellers vante digitale afstand er væk, og det giver i stedet plads til at glemme alt om tid og sted for bare at være i nuet, fortæller Thomas Villefrance, PR-chef hos Aalborg Teater.

Når teateret atter åbner dørene for offentligheden, er det ikke kun stamgæster, der besøger scenerne, men flere nysgerrige søger nu også mod teateret for at få en pause fra de digitale enheder, som har præget vores måde at kommunikere på de sidste måneder.

- Coronatiden har fået os til at sætte pris på livet og de nære relationer, som vi omgås i hverdagen. Ting, vi tidligere har taget for givet, men nu har lyst til at ændre, da en periode med afstand har fået flere til at opdage konsekvenserne af manglende nærvær og socialt fællesskab. Her skaber teateret de perfekte rammer for at kunne genforenes med fælles oplevelser, og derfor er vi glade for, at vi igen kan byde alle indenfor, siger Thomas Villefrance.

Indhold leveret af Aalborg Teater
Med et sæsonkort kan du se alle forestillinger, gæstespil og ekstra oplevelser mindst én gang.

Sæsonkort med fri adgang til alle forestillinger

Teater er for alle. Sådan er tilgangen hos Aalborg Teater, og derfor vil man gerne gøre det nemt at gå på opdagelse i programmets mange oplevelser. Sidste år blev der således lanceret et nyt sæsonkort for at gøre det nemt at udforske teaterets forskellige stilarter og genrer.

- Vi er det første store teater i Danmark, der har lanceret et sæsonkort med fri adgang til alle teaterets forestillinger til et meget fornuftigt éngangsbeløb. Og netop muligheden for at gå i teater, når man har lyst, går hånd i hånd med vores søgen efter fællesskabets nærhed, lyder det fra Thomas Villefrance.

Nordjyderne har taget godt imod sæsonkortet, som blev lanceret i juli måned sidste år. Det viser en mindre spørgeundersøgelse, som Aalborg Teater har foretaget på deres egen Instagram-profil.

- Vi kan se på tilbagemeldingerne, at det særligt er muligheden for fleksibilitet med adgang til alle forestillinger, som er tiltalende, da man kan gå i teater, når man har lyst. Man får udvidet sin horisont med oplevelser inden for nye genrer og temaer, som man ellers kunne vælge at nedprioritere ved entrébilletter,

siger Thomas Villefrance.

Sæsonkortet løber fra 1. juli til 30. juni og gælder til én billet pr. forestilling med frit valg af dage og pladser samt gratis adgang til eksklusive arrangementer og tilmed rabat på spisning i teatercaféen.

Indhold leveret af Aalborg Teater
Oplev Henrik Ibsens klassiske drama Hedda Gabler, som har premiere den 26. september i Aalborg Teater.

Storslået program med Pinocchio, Hedda Gabler og Teaterkoncerten ’Drømte mig en drøm’

I Aalborg Teaters kommende sæson, der starter den 15. august, kan nordjyderne se frem til at opleve alt fra Pinocchio, Hedda Gabler til Teaterkoncerten ’Drømte mig en drøm’. Intet mindre end 16 forestillinger er på programmet for både børn, unge og voksne.

- Uanset om man er til store, klassiske dramaer, musikforestillinger, de mere skæve og skøre teateroplevelser eller forestillinger, der samler familien, er det noget for enhver smag i den kommende sæson. Der er lagt op til et spændende program med helt enestående scenografier, som har en stor medfortællende faktor, man ikke finder andre steder, så der er bestemt en masse at se frem til, slutter Thomas Villefrance.

Aalborg Teater er denne sommer gået sammen med Kunsten om at afholde sommerforestillinger på Kunstens amfiscene. Her kan man opleve Teatret Slotsgårdens bud på Moliéres komedie George Dandin. Sommerforestillingen er ikke omfattet af sæsonkortet, men som sæsonkortholder får man rabat.

Læs mere om Aalborg Teaters sæsonkort og program lige her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail