Annoncørbetalt indhold

Billige MacBooks og iPhones gensælges fra Nørresundby

Som familie med børn i skolealderen eller som studerende på budget, er det yderst fordelagtigt at kunne finde IT-udstyr der ikke koster det hvide ud af øjnene.

26. maj 2023 kl. 23:59

Der er ingen tvivl om, at en spritny MacBook kan få sveden til at pible på de flestes pander.

Ikke umiddelbart grundet dens smukke design, men fordi den fra ny koster et sted mellem 7.500 kroner og 30.000 kroner.

Ligeledes kan dette scenarie være gældende for enhver anden bærbar computer fra producenter som Dell, HP eller Lenovo, hvor priserne på en ny computer varierer fra 2.000 kroner til 38.000 kroner.

Hvis man er studerende på S.U. eller har unge børn i skolealderen, bliver det derfor hurtigt en dyr affære at følge pensum, tage noter og aflevere eksamen, som ofte foregår digitalt.

Det har Datamarked i Nørresundby dog fundet en prisbillig og næsten Co2-neutral løsning på.

Datamarkeds nye salgsdirektør, Claus Sørensen.

Medgørlige priser på populære produkter

Hos Datamarked opkøbes brugt IT-udstyr, såsom bærbare computere, mobiltelefoner og tablets fra erhvervslivet, hvorefter de istandsættes og klargøres til gensalg.

Særligt deres Apple-produkter er populære blandt kunderne, idet disse produkter handles af en stor del af markedets forbrugere:

- MacBooken er gennem årene blevet en foretrukken følgesvend blandt rigtig mange unge skoleelever og studerende på universitet. Det skyldes blandt andet MacBookens utrolige brugervenlige funktionalitet, men især også dens brand, der har bygget sig op til stjernestatus, fortæller Claus Sørensen, salgsdirektør hos Datamarked.

- Vores mission hos Datamarked er at videregive brandets brugervenlighed og funktionalitet til en mere medgørlig pris, hvor vi samtidig sikrer, at man får et ordentligt og gennemtestet produkt.

- En Apple iPhone er også utroligt populær blandt markedets forbrugere, og kan fra ny koste alt mellem 4.000 kroner og 15.000 kroner. Det er ikke alle der har de økonomiske remedier eller prioriteter til at købe dyre mobiltelefoner, og derfor ser vi en stor fordel i at klargøre brugte telefoner og bærbare til gensalg til en langt mere medgørlig pris, siger Claus.

Med ansvarlighed for øje blev også solceller en del af sortimentet

Datamarked opkøber større ordrer fra erhvervslivet, både i Danmark og i udlandet, og har ansvarlighed for øje gennem hele processen.

- Vi er meget bevidste om det bæredygtige ansvar, vi har. De virksomheder, der sælger produkter til os, har ofte en bæredygtig agenda ved at videresælge, og den agenda følger vi naturligvis helt til dørs.

- Vi opkøber eksempelvis altid større ordrer på minimum 20 enheder af gangen, ellers giver det ikke mening at få fragtet. Derudover er hele vores forretning bygget op til at være en næsten Co2-neutral løsning, idet vi genbruger reservedele og benytter man-power til istandsættelsen af produkterne, fortæller Claus.

Når Datamarked får bærbare computere, smartphones eller tablets ind ad døren, bliver de gennemtjekket for eventuelle fejl og mangler.

Derefter modtager det enkelte produkt sin grading, og bliver opbevaret på lager indtil gensalg.

- Vores metode at genbruge IT-udstyr på er næsten Co2-neutral. Vi sender naturligvis produkterne med posten, men derudover er det en 100% genbrugelig løsning.

- De produkter, der er så medtagede at de ikke kan gensælges, har måske batteri eller andre reservedele, der kan bruges til reparation af et andet produkt, siger Claus.

- Vi går meget op i, at vi ikke smider noget ud, der kan bruges igen. Det er trods alt hele vores koncept.

Solceller sælges fra ny

Vidste du, at Datamarked sælger solceller fra ny? Datamarked sælger både solceller til privat og erhverv, samt tilbehør og paneler.

Sådan vurderes produktets stand

Datamarked har etableret et grading-system fra A-C, hvor man som forbruger let kan afkode produkternes stand. Alle produkterne fungerer godt, men grades for at indikere hvilke eventuelle kosmetiske fejl produktet kan have.

Finder man et produkt med en N-grading, betyder det, at produktet er helt nyt og uden spor fra tidligere brug.

Find din næste bærbare computer, smartphone eller tablet på www.datamarked.dk og få 2 års garanti som var det et nyt produkt.

Annonceret indhold

Nyeste