Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af Nordic Cleaning
Erhvervsrengøring: Giver virksomheden rent overskud
Indhold leveret af Nordic Cleaning

Nordic Cleaning tilbyder erhvervsrengøring til virksomheder i Aalborg og Nordjylland, så virksomheden kan fokusere 100 procent på forretningen. Udover de mere klassiske opgaver som eksempelvis støvsugning og rengøring af toiletterne tager rengøringsfirmaet sig også af vinduer, græsplæne, hæk og andre mere specielle opgaver.

I en travl hverdag er der visse ting, som bare skal fungere. Bilen skal starte, kaffemaskinen skal brygge løs, og der skal være rent og pænt, når man møder ind på arbejde om morgenen. Står man selv for rengøringen på arbejdspladsen, finder man dog hurtigt ud af, at støv og nullermænd ikke forsvinder ved et simpelt klik på musen – der skal hårdere metoder i brug. Og hyrer man selv personale til opgaven, opdager man, at der går meget tid med administration.

Derfor tilbyder rengøringsvirksomheden Nordic Cleaning rengøringsløsninger, som frigiver både tid og overskud hos erhverv og industri, som så i stedet kan bruges på virksomhedens vigtigste kerneopgaver:

- Rengøring skal ikke være det primære fokus hos en virksomhed – det skal bare køre automatisk uden problemer. Det har vi fuld forståelse for hos Nordic Cleaning, og derfor tilbyder vi erhvervsrengøring til virksomheder, hvor vi for eksempel kommer og støvsuger, tørrer støv af og gør toiletterne rene, fortæller indehaver af Nordic Cleaning, Klaus Larsen.

Indhold leveret af Nordic Cleaning

Grøn service og pakkeløsninger

Udover almindelig rengøring af virksomhedens indendørsarealer tilbyder Nordic Cleaning desuden grøn service til udendørsarealerne. Her kan man eksempelvis vælge at få klippet hækken eller slået græsset, så hele virksomhedens område er præsentabelt for kunder, medarbejdere og forbipasserende. Det er med til at give et godt førstehåndsindtryk, fortæller Klaus Larsen:

- Potentielle kunder og andre danner sig allerede et førstehåndsindtryk af virksomheden, inden de kommer indenfor. Hvis udendørsarealerne ser pæne og velholdte ud, reflekterer det også positivt tilbage på virksomheden – men når græsset derimod op til knæene, og rager buskene ud på fortovet, får man et negativt indtryk af, at der ikke er styr på tingene. Det er derfor vigtigt også at huske udendørsarealerne.

Med en samlet pakkeløsning kan man vælge at kombinere indendørs rengøring og grøn service eller andre ydelser og sammensætte det, så det passer præcis til virksomhedens specifikke behov. Herunder er der også mulighed for at vælge specialløsninger.

Indhold leveret af Nordic Cleaning

Vinduespudsning og andre specialløsninger

I tillæg til almindelig erhvervsrengøring og grøn service kan man også vælge nogle af virksomhedens specialydelser. Det kan være højderengøring – hvor der bliver brugt stige eller lift – hovedrengøring, trappevask, vinduespudsning eller snerydning. Og skulle uheldet være ude, kan man desuden få skadeservice ved brand- eller vandskade samt behandling af skimmelsvamp.

- Vi kan hjælpe med det meste inden for rengøring – også når det kræver ekspertviden og specialudstyr, hvilket vi selvfølgelig selv medbringer. Hvad enten det er sod og røglugt efter en brand eller mug og skimmel efter en vandskade, så står vi klar til at hjælpe. Man kan derfor altid bare ringe til os og forklare opgaven, lyder det fra Klaus Larsen.

Nordic Cleaning tilbyder både faste rengøringsaftaler med fleksibelt interval og engangsopgaver. Udover virksomheder hjælper rengøringsfirmaet desuden hoteller og privatpersoner.

Læs mere om de forskellige muligheder for erhvervsrengøring på www.nordiccleaning.dk/erhvervsrengoering

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail