Annonce

Få hjælp til administration og kontrol af parkeringspladser

Er du godt og grundigt træt af, at de private parkeringspladser, som tilhører din ejendom, hyppigt er optaget af biler som intet har at gøre på matriklen? Så læs med her. I denne artikel kan du nemlig blive klogere på hvorledes du løser problemet med uautoriseret parkering, som er til gene og irritation for parkeringspladsernes retmæssige indehavere.

Virksomhedsprofil 21. oktober 2022

Uvedkommende parkering – et stort problem på private parkeringspladser

Mange administratorer af ejendomme med tilhørende private parkeringspladser oplever dette problem. Gang på gang må man som indehaver af parkeringspladser tilknyttet privat ejendom finde disse optaget af uvedkommende parkeringssyndere, som har set deres snit til gratis parkering.

Problemet opstår som oftest i tættere bebyggede områder så som større byer. Her kan det nemlig være endog særdeles vanskeligt at finde parkeringspladser på gaden, lige som denne form for parkering ikke sjældent foregår mod betaling. Men også ejendomme nær interessepunkter så som indkøbscentre, sportsarenaer eller koncert venues er hårdt ramt. Og det gælder såvel erhvervsejendomme som private boligkomplekser.

Hvordan dæmmer jeg op for uvedkommende parkering?

Hvis du ønsker at komme uautoriseret parkering til livs på effektiv og permanent vis, er der forskellige muligheder du kan overveje. Du kan vælge at lade dine parkeringspladser afspærre, og indføre adgangskontrol med bomme eller pullerter, som aktiveres ved forevisning af gyldig parkeringstilladelse – for eksempel i form af en token, en billet eller ved nummerpladescanning.

Det er dog ikke alle, der har mulighed for at etablere afspærring og adgangskontrol i denne form. Hvis du ikke kan afspærre dine parkeringspladser, kan du i stedet vælge at indføre parkeringskontrol ved professionelle parkeringsvagter. Og til dette formål er det en god idé at få fat på et parkeringsfirma.

Hvordan kan et parkeringsfirma hjælpe mig?

Et veletableret parkeringsservice som for eksempel UnoPark har mange års erfaring inden for parkeringsservice i Danmark. UnoPark kan hjælpe dig med at få has på de værste parkeringssyndere gennem effektiv skiltning og kontrol.

Når du lader UnoPark forestå parkeringsservice og administration af dine parkeringspladser, kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. UnoPark forestår såvel behørig skiltning som udstedelse af parkeringsbøder og inddrivelse af de skyldige beløb.

Du kan endog få adgang til administration af din parkeringsløsning via en smart app, som giver dig adgang til administrationsmodulet. Ved hjælp af denne app, som installeres på din tablet eller smartphone, kan du tilgå din parkeringsløsning hele døgnet uanset hvor i verden du befinder dig.

,

Annonceret indhold

Nyeste