Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af Harbour Gate ApS
Flyt ind i Cloud City og bo i verdensklasse
Indhold leveret af Harbour Gate ApS

Nu sættes Aalborgs mest eksklusive lejligheder til salg. De er tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG og har byens mest unikke beliggenhed midt i den nye kunst- og oplevelsesbydel - Cloud City.

Som noget ganske særligt kan du nu bo klos op ad verdens største kunstværk i glas med Limfjorden foran vinduet og byens pulserende liv lige rundt om hjørnet.

Her er alt det bedste samlet ét sted, og det er svært at forestille sig en bedre beliggenhed i Aalborg. Derfor kommer ordet unikt til sin fulde ret i det nye boligbyggeri Harbour Gate, som bliver opført på den historiske spritgrund.

- Hele konceptet med Cloud City er ikke at lade sig nøje. Alt er håndplukket fra øverste hylde for at efterleve mottoet om, at det bedste aldrig går af mode. Derfor har vores ambitioner været tårnhøje for Harbour Gate, som er noget fuldstændig perleunikt, der aldrig er set før i Aalborg, forklarer Martin Nielsen, initiativtageren bag Cloud City.

BIG har tegnet bygningen

Når kun det bedste er godt nok, er det måske ikke overraskende, at det er den verdensberømte arkitekt Bjarke Ingels og teamet bag BIG, der har tegnet Harbour Gate.

- David Zahle ringede en dag til mig og sagde, at han havde hørt om Cloud City-projektet og var meget interesseret i at være med til at tegne bygningerne. Kunstværket af Tomás Saraceno skaber genklang i hele verden, og derfor er jeg enormt beæret af, at BIG vil være med til at forme arkitektur i verdensklasse ved siden af det spektakulære værk, siger Martin Nielsen.

Harbour Gate består af to bygninger, der ligger helt tæt - uden at røre hinanden. I midten åbner bygningerne sig op og lader kunstværket komme til syne.

- Harbour Gate er uden tvivl de mest luksuriøse lejligheder, jeg har været med til at tegne. Samtidig har det været noget helt særligt for mig at skulle være med til at opføre et byggeri ved siden af Saraceno, som er én af mine yndlingskunstnere, lyder det fra David Zahle, arkitekt og partner i BIG.

Indhold leveret af Harbour Gate ApS
BIG Bjarke Ingels Group

Spritfabrikken lever videre

Den gamle spritfabrik har været en væsentlig inspirationskilde til udformningen af Harbour Gate, og arkitekterne har haft stor respekt for at videreføre mange af de originale detaljer.

- Jeg er enormt fascineret af den tidligere spritfabrik, som er én af de smukkeste og mest helstøbte industribyggerier, vi har i Danmark. Derfor er vi gået til opgaven med stor ydmyghed for at leve op til den høje kvalitet, som præger stedet, fortæller David Zahle, der især har haft fokus på at genskabe de geometriske linjer for at lade byggeriet falde naturligt ind i omgivelserne.

- Særligt ved facadeudtrykket har vi været inspireret af geometrien fra den gamle fabrik, hvilket de ottekantede søjler blandt andet er et eksempel på. Vi har udvalgt de bedste materialer til Harbour Gate, og derfor skal byggeriet helt bevidst opbygges i beton, da meget moderne betonbyggeri er støbt utroligt smukt og simpelt og afspejler derfor den høje standard, som spritfabrikken er kendt for, siger David Zahle.

26 liebhaverboliger

Harbour Gate består i alt af 26 lejligheder fra 85 til 260 kvadratmeter i en prisklasse fra 2,9 til 16 mio. kr. De øverste lejligheder har private tagterrasser på op til 150 kvadratmeter, hvor udsigten til byen, værket og vandet kan nydes.

- Alle lejligheder indeholder kvalitet fra inderst til yderst. Der mangler simpelthen ikke noget. Vi har givet den fuld gas på alle parametre, så der eksempelvis er prioriteret at være højt til loftet i alle lejligheder, siger Martin Nielsen.

Selvom rammerne er sat for boligerne, har de nye ejere alligevel mulighed for at sætte deres eget præg, så boligerne ikke bliver identiske.

Åbent hus den 7. og 8. oktober

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om projektet, kan du møde op til åbent hus den 7. og 8. oktober fra kl. 10.00 til kl. 17.30 på Spritten ved indgangen ved hjørnet af C.A. Olesensgade og Vestre Havnepromenade. Her kan du høre mere om projektet og boligerne og allerede her reservere en af de eksklusive lejligheder.

Tilmeld dig via linket her: www.harbourgate.dk

Indhold leveret af Harbour Gate ApS
BIG Bjarke Ingels Group

FAKTA

Fakta om Harbour Gate

• Tegnet af det prisbelønnede og verdenskendte arkitektfirma BIG
• Unik beliggende midt i Cloud City tæt på kunstværk, vand og by
• 26 lejligheder fra 85 til 260 kvm.
• De øverste lejligheder indeholder tagterrasser på op til 150 kvm.
• Liebhaveri i højeste kvalitet
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail