Annoncørbetalt indhold

Nybyggeri hitter: Milton Huse flytter til ny afdeling i City Syd

Interessen for nybyggede huse er stor i Nordjylland. Det oplever man hos Milton Huse i Aalborg, hvorfor virksomheden netop er flyttet til City Syd i nye lokaler, som blandt andet byder på et stort showroom med de nyeste boligtrends og lækre kvalitetsmaterialer.

07. april 2020 kl. 23:59

Drømmen om at bygge sit helt eget hus med et stort, lyst køkken-alrum, flere børneværelser og en hyggelig terrasse lever i bedste velgående i Nordjylland. Flere og flere boliginteresserede kunder henvender sig nemlig til Milton Huse i Aalborg, og for at imødekomme kunderne er virksomheden således flyttet til nye store lokaler i Aalborg SV:

- Vi er rigtig glade for vores nye lokaler og glæder os meget til at byde kunderne indenfor til en kop kaffe og en snak om deres muligheder for at bygge et nyt hjem op fra bunden. Særligt det flotte showroom håber vi kan tiltrække nye kunder, der går op i æstetik og boligindretning, lyder det fra afdelingschef hos Milton Huse i Aalborg, Siggi Strandeng, som uddyber:

- Vi får i øjeblikket rigtig mange henvendelser fra nordjyske familier, som godt kunne tænke sig et nyt hjem i moderne stil og er nysgerrige efter at høre mere om deres muligheder for at realisere nybyggerdrømmen. Derfor er vi flyttet til City Syd, hvor det er nemt for kunderne at smutte forbi, når de alligevel handler ind i Bilka eller IKEA, som ligger lige ved siden af.

I det spritnye showroom kan kunderne finde inspiration til indretningen af den nye bolig. Her er et stort udvalg af lækre kvalitetsmaterialer, og derudover vises spændende løsninger, som kombinerer materialerne på forskellige måder. Udstillingen afspejler en moderne nordisk stil og er opdateret på de nyeste trends inden for boligindretning.

Fra boligdrømme til byggeplaner

Når de nordjyske familier er blevet inspirerede og kommer ind med deres boligdrømme og indretningsidéer, har Milton Huse specialiseret sig i at gøre det til en konkret plan for et nybygget hus. I den forbindelse er der mange praktiske aspekter, som kræver stor viden og erfaring:

- De fleste har aldrig prøvet at bygge et nyt hus, når de kommer til os, og der er derfor typisk mange spørgsmål, som trænger sig på. For hvilke grunde og udstykninger findes der i kommunen? Hvilken hustype skal man vælge, og hvordan skal plantegningen se ud? Her har vi stor erfaring og hjælper gerne i forhold til alle dele af byggeprocessen – lige fra grunden og hustypen skal findes, til familien får nøglerne og flytter ind, forklarer Siggi Strandeng, der tilføjer:

- Hos Milton Huse kan vi hjælpe dig med hele processen fra køb af grund til nøgleoverdragelse.

Det er altså ikke kun, når selve huset skal bygges, at Milton Huse kommer på banen. Milton Huse har også fingeren på pulsen og viden i forhold til aktuelle og kommende udstykninger, som ligger tæt på naturskønne områder med god infrastruktur ind til byen.

Når grunden er fundet, tager byggeriet af et nyt hus hos Milton Huse i gennemsnit omkring 20 uger fra byggetilladelsen er på plads, til nøglerne overdrages.

Vækst og tillid i hele landet

På grund af de mange henvendelser har den familieejede virksomhed gennem de seneste år oplevet en massiv vækst i både Nordjylland og resten af landet, hvilket har resulteret i positive regnskaber og hele to Børsen gazellepriser, som tildeles virksomheder med stor vækst og udvikling.

- Den store vækst og tillid fra kunderne skyldes i høj grad et fokus på personlig service, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte families ønsker og behov. Vi sætter en ære i at levere personlige huse bygget med omhu, som passer til den individuelle kunde. For at gøre det bedst muligt er der altid én fast kontaktperson tilknyttet igennem hele byggeprocessen. Det er også med til at gøre processen mere tryg for kunden, ¬lyder det fra Lotte Kruse, der er marketingchef hos Milton Huse.

Vil du høre mere om mulighederne for at bygge din nye drømmebolig? Besøg Milton Huse på adressen Stenbukken 4, 9200 Aalborg SV eller klik ind på hjemmesiden: www.miltonhuse.dk

Annonceret indhold

Nyeste