Óscar García Agustín i FOKUS Fitness på Fyrkildevej. Foto: Nicolas Cho Meier. <i>Nicolas Cho Meier</i>
Annoncørbetalt indhold

Jubilæumsfejring: - Jeg blev budt indenfor uden forbehold

I 2012 slog FOKUS Fitness dørene op for deres fitnesscenter på Fyrkildevej i Aalborg Øst, og det er blevet fejret i stor stil med en ugelang fejring med medlemmerne – og samtidig bydes nye medlemmer velkommen med gratis oprettelse af medlemskab.

19. august 2022 kl. 09:38

FOKUS Fitness i Aalborg Øst kan i år fejre 10-års jubilæum, og det gør de i stor stil med fejring af- og for medlemmerne i centret på Fyrkildevej. Det første center åbnede på Thistedvej i 2008, og som medlem har man adgang begge steder, samt til centret på Hadsundevj.

Centrene på Thistedvej, Hadsundvej og Fyrkildevej har altid haft en helt særligt brændpunkt: Der skal være plads til alle i deres centre.

Og det må man sige, at der er. FOKUS Fitness’ medlemmer består nemlig ikke af én bestemt aldersgruppe eller type person, tværtimod, der er masser af forskellige medlemmer i centret. Fælles for dem er ønsket om uformel træning af høj kvalitet.

Der var kage, rød sodavand og masser af flag til jubilæumsfejringen. Foto: Nicolas Cho Meier. <i>Nicolas Cho Meier</i>

Spørger man Óscar García Agustín, der har været medlem af FOKUS Fitness i 8 år, er det et sted for alle:

- Jeg kan ikke forestille mig et sted, som er mere rummeligt end FOKUS Fitness. Stort set alle træningsbehov bliver dækket, lige fra fitness dans og yoga til styrketræning og maskiner, og ledelsen har gjort en stor indsats efter Corona pandemien, hvor de har fået etableret flere hold og flere tider i centret. Det er et virkelig godt sted at træne, fortæller Óscar García Agustín.

- Jeg plejer selv at træne på hold, både i FOKUS Fitness Øst og Nord, og der er en rigtig god stemning og mangfoldighed på holdene, og så er der stor fleksibilitet i forhold til træningstider.

Der var gang i holdtræningen til 10-års jubilæumsfejring på Fyrkildevej. Foto: Nicolas Cho Meier. <i>Nicolas Cho Meier</i>

- Jeg blev budt indenfor uden forbehold

Iben Krogh Ravnsbeck, der har været medlem af FOKUS Fitness siden februar og primært benytter holdtræning, fortæller, at hun blev meget overrasket over FOKUS Fitness:

- På min første dag i centret mødte jeg en rigtig flink instruktør der spurgte ind til, om jeg havde trænet før, og lod mig vide, at jeg endelig bare skulle sige til hvis jeg manglede hjælp. Det overraskede mig, fordi jeg havde faktisk en forudindtaget idé af, at man var meget overladt til sig selv, men det er man på ingen måde, fortæller Iben Krogh Ravnsbeck og uddyber:

- Jeg blev budt indenfor uden forbehold, og det gør mig rigtig tilpas at komme i FOKUS Fitness. Der kommer ikke en bestemt type person eller aldersgruppe heroppe, og heroppe hilser man helt naturligt på hinanden. Det er også nogle rigtig dygtige instruktører, der står i spidsen for holdene.

Iben fortæller yderligere, at hun begyndte at træne pilates efter, at hun fandt ud af, at hendes yndlingsinstruktør har et pilates hold:

- Jeg var så vild med de andre hold, som denne instruktør havde, at jeg var nødt til også at prøve pilates.

Centerleder Nanna Gade hjælper gerne med at lære udstyret at kende. Foto: Nicolas Cho Meier. <i>Nicolas Cho Meier</i>

Hanne Kjærgaard har været medlem hos FOKUS Fitness i 1 år, og bor selv lige rundt om hjørnet fra fitnesscentret på Fyrkildevej.

Hun fortæller, at hun for et år siden ringede til FOKUS Fitness og kom i kontakt med centerleder og instruktør Nanna, som hun stadig går til yoga hos hver mandag.

- Jeg føler mig meget tilpas hos FOKUS Fitness. Det var virkelig nemt at blive behovsafdækket da jeg startede, for de havde lige præcis de hold, jeg gerne ville gå til.

- Jeg har desværre fået en skade som jeg har gået til fysioterapeut med, og de anbefalede faktisk et hold med boldtræning, som de også havde i FOKUS Fitness. Dermed kan jeg både træne yoga, som var det hold der fangede min interesse i første omgang, og så kan jeg træne min skade hos FOKUS Fitness, fortæller Hanne Kjærgaard.

Hanne fortæller ligeledes, at hun sætter stor pris på det miljø, der er i centret. De andre bemærker det, hvis man ikke er med til træning, og folk hilser pænt på hinanden dernede.

Gratis oprettelse ved medlemskab

FOKUS Fitness har både medlemskaber der matcher budgettet hos studerende, folkepensionister og ledige, men et alment medlemskab koster 279 kroner, hvor en dagsbillet koster 75 kroner.

Hele august og september får du gratis oprettelse, når du tegner et medlemskab hos FOKUS Fitness. Det er en besparelse på 189,- kroner. Meld dig ind ved at trykke her.

Annonceret indhold

Nyeste