<i>Foto: Bjarne Hyldgaard</i>
Annoncørbetalt indhold

Sælger varer for en million på to måneder

Sommermånederne er på ingen måde gået stille for sig hos loppemarkedet Guld & Rod i Aalborg – nu giver Guld & Rod rabat på standleje til aalborg:nus læsere. 

22. september 2022 kl. 09:15

Genbrugsbutikken Guld & Rod i Aalborg, der fungerer som et loppemarked med standleje, har i sandhed fået omsat butikkens varer fra rod til guld.

I juli og august er der samlet set solgt for over 1 million kroner, fordelt på mere end 25.000 varer, hvilket er en ny omsætningsrekord for butikken:

- Det er første gang siden pandemien, at vores forretning har solgt for mere end 1 million kroner i salg på under 2 måneder, men det er en ny omsætningsrekord for butikken, fortæller Marie Holm, butiksansvarlig hos Guld & Rod i Aalborg.

- Efteråret plejer at være vores travleste periode, så jeg forventer faktisk, at det kun går opad herfra.

Guld & Rod fungerer som genbrugsloppemarked i en lang række byer, hvor man kan leje en eller flere reolstande, og så sælger butikken varerne. Om man ønsker at sælge hjemmelavet julepynt, tøj eller møbler er op til én selv, ligesom man selv sætter en pris på sine varer.

Den unge målgruppe har taget både køb og salg af genbrug til sig, og særligt hvad angår tøj, hvilket godt kan mærkes hos Guld & Rod:

- Vi kan helt klart mærke, at genbrugstøj er blevet mere almindeligt at købe, end det tidligere har været. Vi har 6 prøverum der konstant er optagede, og juli og augusts store omsætning skyldes også i stor grad salget af tøj, fortæller Marie Holm.

- Med bæredygtighed og individualitet i fokus handler de unge gladeligt genbrugstøj, og det varmer vores grønne hjerter.

Fra "Kilo Vintage Sale," der blev afholdt ude foran Guld & Rod på Stenbukken 3A i Aalborg. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard</i>

Rabat på standleje netop nu

Guld & Rod har, i forbindelse med den fine omsætningsrekord, valgt at give rabat på standleje til aalborg:nus læsere.

Derfor får du netop nu 3 ugers standleje for kun 199,- kr. (normalpris 150,- kr. pr uge) med rabatkoden: 1MIL.

Rabatkoden gælder til og med d. 6. oktober 2022.

Derfor har Guld & Rod sat omsætningsrekord

Det er over 7 år siden, at Guld & Rod åbnede i Aalborg, og forretningen spænder i dag over 1000 kvadratmeter med plads til 500 stande.

Siden åbningsdagen, er der sket meget med Guld & Rod, og Marie Holm giver her sine bud på, hvordan omsætningsrekorden er kommet i hus:

- Vi har gennem længere tid rebrandet og optimeret butikken, i forsøget på at tiltrække det yngre publikum. Det er vi heldigvis lykkes med, og vi kan se, at vi både får besøg fra Aalborg, men også fra oplandet hertil, samt turister der besøger byen.

- Niveauet på varerne er også højnet med årene, og så tror jeg, at langt de fleste er opmærksomme på, at vi skal forsøge at gøre kloden til et grønnere sted; ét loppefund ad gangen. Det arbejder vi i hvert fald hen imod her hos Guld & Rod.

Vanessa fra Guld & Rod i Aalborg. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard</i>

Guld & Rods standholdere kommer blandt andet fra:

 • Aalborg
 • Svenstrup
 • Støvring
 • Gug
 • Gistrup
 • Nørresundby
 • Vodskov
 • Hjallerup
 • Frederikshavn
 • Hjørring
 • Hirtshals
 • Blokhus

Guld & Rod er ikke bare en genbrugsbutik, men et community af mennesker der elsker bæredygtighed, og ønsker at gøre en forskel.

Guld & Rod har blandt andet doneret 125.000 kroner til lokale velgørende formål, såsom plantning af træer, hjælp til udsatte unge og børn, ensomme ældre samt dyr i nød.

- Vi tror på, at man skal hjælpe og gøre en forskel hvor man kan og med det man kan, siger Marie Holm.

Marie Holm (tv.) og Jesper Petersen (tv.) fra Guld & Rod. <i>Foto: Bjarne Hyldgaard</i>

Annonceret indhold

Nyeste