Annoncørbetalt indhold
Indhold leveret af  Digital Advisor
Sidste chance: Vind den spritnye Toyota Yaris Hybrid til en værdi af over 239.990 kr
Indhold leveret af Digital Advisor

Bilen har ikke engang ramt i danske gader endnu, men nu kan du blive blandt de første til at køre den nye misundelsesværdige Yaris-hybrid H3 Premier Edition - hybriden, der aldrig skal lades op.

Allerede tirsdag, d. 23. juni, trækkes en heldig vinder, der kan nyde køreglæde som aldrig før. Du skal blot tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev ved at klikke her , så er du automatisk med i konkurrencen. Det kunne være, at lykken tilsmiler dig - nogen skal jo vinde den. Vinderen af bilen må dog forberede sig på misundelige blikke fra naboerne, men mon ikke det går?

Stærkere, grønnere, bedre

Klimaforandringer, bæredygtighed og grøn omstilling har været på manges læber de seneste år. Heldigvis er bilbranchen omstillingsparat og udvikler grønnere løsninger - og som det vil fremgå i det følgende, bliver de bare bedre og bedre.

En af de udfordringer, der er med elbiler, er, at batteriet skal oplades. Dette er ressourcekrævende, da opladningen både kræver tid og et egnet sted at foretage opladningen. Dette problem er fuldstændig elimineret i den nye Yaris Hybrid - den lader nemlig op imens du kører. Dét er frihed af en helt anden kaliber. Til forskel for den tidligere model er batteriet både forbedret og gjort hele 27% lettere, og den 3-cylindrede 1,5-liters motor er 15% stærkere. Dette gør Yaris-hybriden enorm effektiv og responsiv, når den manøvrer sig ubesværet rundt på vejene.

Udstyr, udstyr og masser af udstyr

Med et sporty design og udstyret med 17” alufælge, sportssæder, to-tonet lak og flot interiør med røde syninger, kan man ikke benægte skønheden af denne bil. Udover at være en fryd for øjet, er den også sikker som aldrig før. Som standard har denne Yaris sikkerhedssystemet Safety Sense. Dette omfatter blandt andet vognbaneassistent, adaptiv fartpilot, der både holder angivet fart og en sikker afstand til forankørende og et automatisk bremsesystem, der forhindrer påkørsel af trafikanter, såfremt man skulle overse dem. Som den første bil i sin klasse, er der også airbag mellem forsæderne, der beskytter tilfælde af sidekollision. Alt i alt reducerer disse sikkerhedsteknologier risiko for trafikulykker markant.

Modellen er ligeledes spækfyldt med innovativ teknologi, såsom digital instrument panel, display i farver, 8” multimedieskærm, LED lygter, automatisk nedblænding, bakkamera, regnsensor og trådløs opladning til telefon - for at nævne nogle få.

En bildrøm, der let kan gå i opfyldelse

En knivskarp hybridbil med topudstyr, der altid er opladt? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men du kan faktisk blive den lykkelige ejer af dette lille vidunder af en bil, før den overhovedet lanceres på det danske marked.

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag , så er du med i konkurrencen om at vinde den stærke, lette og driftsikre Yaris-hybrid bil. Så bliver det vidst ikke nemmere. Bliver du den heldige vinder, kan du med fordel lade den gamle brændstofsluger pensionere, og sætte en helt ny standard for køreglæde og frihed.

Held og lykke

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail