Halloween
Annonce

3 ideer til (u)hyggelige aktiviteter denne halloween

Når man når til den tid på året, hvor dagene gradvist bliver kortere, nætterne længere og vejret koldere, så er det vigtigt at sørge for at holde humøret højt. Efteråret kan være en smuk tid, men for mange kan det også mærkes på både krop og sind, at der ikke er helt så mange dagtimer at gøre med. Derfor kan det være en god idé at holde fast i sjove og hyggelige traditioner, hvor der bliver plads til lidt fest og ballade. Og på lige netop denne tid af året er det altså oplagt at gøre lidt ekstra ud af halloween. Her er 3 ideer til, hvad du kan gøre.

Virksomhedsprofil 22. september 2022

1. Send mystiske sms’er til dine venner

Hvem er det, der skriver? Hvordan ved de, hvad min yndlingsfarve er? Er det mon et spøgelse, der driver gæk? Den slags spørgsmål kan du få dine venner til at stille ved at sende dem mystiske sms’er.

Du kan nemlig sende sms’er som anonym afsender, så dine venner ikke aner, hvem der skriver. Det kan blive en sjov leg at gætte, hvem det så er.

Læs mere her, hvis du vil vide mere om, hvordan det fungerer.

2. Lav dine egne dekorationer

Føler du dig kreativt inspireret? Så er det oplagt at lave dine egne efterårs- og halloweendekorationer. Der findes mange forskellige bud på, hvad det kunne være. Du kan for eksempel holde dig til efterårets nuancer og lave nogle rødlige, brunlige og orange dekorationer.

Til selve halloween kan du også gøre en hyggelig dag ud af at skære græskar. Når de er færdige kan du putte fyrfadslys i og stille dem frem i en mørk krog.

Det bedste af det hele er, at det er helt naturligt og nedbrydeligt, når så det er på tide at skille dig af med dem igen.

3. Arranger en udklædningsfest

Trænger du til at skrue op for musikken og slippe tøjlerne, så kunne det måske være en idé at arrangere en fest. Og hvad er mere oplagt end en udklædningsfest?

Inviter alle, du kender, til fest. Du kan vælge, om temaet skal være uhygge, som man ville gøre til en rigtig halloweenfest, eller om der også skal være plads til andre former for udklædning.

Inden gæsterne ankommer kan du pynte dit hus op med alt det, du ville kunne finde i et rigtigt spøgelseshus.

,

Annonceret indhold

Nyeste