Annonce

3 ting I bør huske, når I planlægger sommerfesten

Sommeren, de lyse nætter og varme aftener står for døren, og det kalder for mange på at holde sommerens festligheder udendørs. Det er en rigtig god ide, da der oftest kan samles flere mennesker, mens I samtidigt nyder sæsonens vejr og lune temperaturer. Her kommer der tre bud på ting, som I kan tilføje til sommerens hyggelige havefester.

Virksomhedsprofil 19. april 2022

Vejret behøver ikke at sætte en stopper for sommerfesten

Vi ved nok alle sammen godt, at det danske sommervejr godt kan svinge lidt engang i mellem. Det ene øjeblik står solen bagende og højt, mens der det andet øjeblik kan komme skyer og en kortvarig regnbyge forbi. I behøver ikke planlægge festen alt for meget efter vejrudsigten, for med muligheden for teltudlejning kan sommerfesten køre videre under de fleste forhold som vejret byder på. Med et telt i haven kan I opstille en fest med siddepladser, frit gulv og barområde, som kan holde gæsterne tørre, selv hvis det skulle regne i løbet af festen.

Smagen af sommer og sol

Sommerfesten er for mange lig med læskende sommerdrinks, der både kan laves i mock- og cocktailsudgaven. Til børnene er der lige så mange muligheder, blandt andet kan de være med til at lave frugtige, kolde drikke de kan nyde og pynte som de vil. Hvis vejret er godt og det er varmt, kan det være en god ide at have forberedt et isbad til drikkevarer, så gæsterne altid har noget koldt at drikke hvis det bliver for varmt. Frugtige, søde og kolde drikke plejer altid at være et hit hos gæster.

Spil hvor folk i enhver alder kan være med

Når festen afholdes i haven, så er rigtig mange heldige at have plads til at kunne underholde gæsterne med nogle af de populære og sjove havespil. Det heldige er også, at de fleste udendørs spil kan spilles af både børn og voksne. Ringspil og stigegolf er eksempler på kendte havespil, der er gode til at samle gæsterne om noget fælles underholdning. Er der yngre børn til festen, kunne det være at en skattejagt i haven i et sommertema var en ide. Udendørs fester lægger op til at bruge det omkringliggende, så tænk over hvad I har i jeres nærområde, som kunne bidrage til en fed havefest jeres gæster vil huske og tænke tilbage på, hele sommeren.

Telttilfest.dk

, 0

Website:
https://www.telttilfest.dk/
Annonceret indhold

Nyeste