Behandl dine typer af gigt med grundstoffer
Annonce

Behandl gigt med grundstoffer

Langt de fleste af os vil på et tidspunkt opleve, at vores krop begynder at skrante, og rigtig mange bliver ramt af gigt forskellige steder i kroppen.

Virksomhedsprofil 30. maj 2023

At behandle gigt med et grundstof, lyder umiddelbart som noget smart hokus-pokus, og noget som de fleste måske for en start pænt ville frabede sig. Der er dog mange fordele ved at vælge en Smertebehandling med guld, som din foretrukne behandlingsform, hvis du døjer med slidgigt i nakken eller slidgigt i fingre.

En nyere behandlingsform

Er du en af dem, som døjer med slidgigt, oplever du højst sandsynligt mange smerter i løbet af dagen. Denne konstante smerte kan hurtigt gøre dig frustreret, og du kan føle dig hjælpeløs i situationen, uden at ane hvad du skal gøre. Her kan du med fordel læse om Guldimplantation på https://gold-implant-clinic.com/. Det er en behandlingsform, som efterhånden har nogle år på bagen, men som først inden for det seneste par årtier er begyndt at blive brugt på mennesker. Guldimplantation bruges til at behandle kroniske smerter, hvoraf det også kan hjælpe dig, hvis du døjer med slidgigt i nakken eller slidgigt i fingre.

Fordele ved Guldimplantation

Når du vælger en Smertebehandling med guld, er der flere fordele, som du bør kende til. Hvor du måske normalt ville tro, at en smertebehandling af hvilken som helst art, krævede en form for operation, er der her godt nyt til dig. Med en Guldimplantation slipper du nemlig for at komme under kniven, og kan i stedet nøjes med en kanyle, som påføres enten i din nakke eller fingre, alt afhængigt af, hvor din gigt sidder. Er du plaget af gigt andre steder, kan du også få foretaget en Smertebehandling med guld her. Ligeledes kan en Guldimplantation bruges til kroniske smerter, som f.eks. dårlige hofter eller knæ. Mulighederne er altså mange.

Gå direkte til en speciallæge

Ønsker du en Guldimplantation, når du skal have udbedret dine smerter grundet slidgigt i nakken eller slidgigt i fingre, behøver du ikke opsøge egen læge først. Behandlingen foretages af speciallæger, hvoraf du heller ikke behøver en henvisning, men blot skal tage direkte kontakt til den speciallæge, som tilbyder en Smertebehandling med guld. Her vil du få rådgivning om, hvordan behandlingen foregår, så du føler dig tryg ved din Guldimplantation, og ikke sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål.

Vær smertereduceret eller smertefri efter to måneder

Når behandlingen er veloverstået, vil du højst sandsynligt ikke kunne mærke en bedring lige med det samme. Ved en Guldimplantation skal gulvet lige have lov til at trænge ordentligt ind i din krop, så det kan begynde at virke bedst muligt. Hvis du har døjet med smerter grundet slidgigt i nakken eller slidgigt i fingre, vil det dog blive en helt ny hverdag for dig, når du begynder at kunne mærke betydningen af behandlingen. Typisk vil smerterne bliver mindre efter allerede to måneder. Her oplever mange en gradvis bedring, så smerterne aftager lidt gennem de to måneder. Der er ingen garanti for behandlingen, men nogle oplever også, at smerterne forsvinder fuldstændigt.

,

Annonceret indhold

Nyeste