Bruger du dem? - De mest platte scorereplikker i byen
Annonce

De mest platte scorereplikker

I en verden af dating og flirt er scorereplikker en vigtig del af spillet. Men ikke alle scorereplikker er skabt lige. Nogle er originale, sjove og charmerende, mens andre er platte, klodsede og pinlige. I denne artikel vil vi se nærmere på de mest platte scorereplikker i byen, der er så dårlige, at de kan få dig til at rulle øjne og grine højt - ja, og måske faktisk få dig til at falde for den klodsede person som siger dem.

Virksomhedsprofil 02. maj 2023

"Er du træt?".... “Fordi du har løbet rundt i mit hoved hele dagen"

Denne scorereplik er en klassiker, men det betyder ikke, at den er god. Det er en plat og lidt trættende måde at sige, at du synes, personen er attraktiv. Det viser også en vis mangel på fantasi og originalitet. Hvis du vil have nogen til at føle sig særlig, er det bedre at komme med noget mere personligt og kreativt end denne gamle kliche.

"Er det en smule varmt herinde, eller er det bare dig?"

Denne scorereplik kan virke som en sjov og flirtende måde at starte en samtale på, men den er også meget plat og lidt forudsigelig. Det er bedre at starte en samtale ved at stille spørgsmål eller kommentere noget interessant ved personen eller omgivelserne.

"Hvad har to hænder, to fødder og får mit hjerte til at banke?...... Dig"

Denne scorereplik kan virke som en sød og romantisk måde at udtrykke interesse på, men den er også meget plat og forceret. Det viser også en vis mangel på evne til at starte en samtale på en mere naturlig og personlig måde.

"Har du en telefon? … Jeg vil gerne ringe til min mor og fortælle hende, at jeg har mødt den eneste ene"

Selvom denne scorereplik kan fremstå som en kærlig og romantisk måde at udtrykke interesse på, kan den også opfattes som værende banal og tvungen. Desuden kan det også give indtryk af, at man har en begrænset evne til at starte en samtale uden at være plat.

“Slog du dig?.... Ja, altså da du faldt ned fra himlen”

Denne kan virke plat, fordi den er meget klichéagtig og ikke siger noget interessant eller originalt om personen, du prøver at flirte med. Det er også en gammel og velkendt talemåde, som kan få den person, du taler med, til at føle sig latterliggjort. Man kan hurtigt få fornemmelsen af, at denne bliver brugt til alle og enhver brugeren finder bare en smule attraktiv.

"Undskyld, men jeg tror, jeg har glemt mit telefonnummer. Kan jeg låne dit?"

Denne kan også opfattes som plat, fordi den er en åbenlyst undskyldning for at få den anden persons telefonnummer uden at give nogen reel grund. Det kan få den anden person til at føle sig manipuleret eller ikke taget alvorligt.

Det er ikke umuligt, at disse scorereplikker vil virke på nogen i byen, men det afhænger af den person, du prøver at flirte med, og situationen. Det er vigtigt at huske på, at platte scorereplikker ofte virker banale og forcerede, og at de kan have den modsatte effekt af det, du håber på, ved at få personen til at føle sig uinteresseret eller endda irriteret. Til gengæld, hvis du kan levere dem godt, kan du måske få den til at lykkes. Hvis du har nogle scorereplikker du gerne vil teste af, kan du jo starte på en datingside såsom Scor hvor du kan få lidt feedback fra andre medlemmer.

,

Annonceret indhold

Nyeste