Er der styr på badeværelset?
Annonce

Er der styr på badeværelset?

Har du et badeværelse, som er under renovering eller opbygning? Når du bygger badeværelse, har du måske opdaget, at der er flere ting at se til og overveje. Ofte vil mange gerne have et badeværelse, som ser stort og rummeligt ud. Det skal også se rent og pænt ud, da det er her, du tit selv bruger tid på at gøre dig ren, og det hjælper ofte, hvis du befinder dig i et rent miljø. Der er altså både æstetiske og praktiske overvejelser, du kan gøre dig, når du laver badeværelse.

Virksomhedsprofil 28. april 2023

Praktiske og flotte fliser badeværelse gulve

Det kan være, du har været ude og kigge på fliser til dit badeværelse. Det er nemlig de fleste, som har fliser badeværelse, da de er praktiske, fordi de er nemme at rengøre med en klud eller mobbe. – Men samtidig kan de stadig være æstetisk flotte og danne et fundament for dit badeværelse. Du kan nemlig selv vælge, hvilken slags nuance du gerne vil have på badeværelsesgulvet, omend de skal være hvide, om de skal have en bestemt farve, nuance eller mønster, eller om de skal være sorte og give en hyggelig og mere afdæmpet belysning. Der findes mange fliser badeværelse i forskellige størrelser og farver, så det handler kun om, hvad du synes er pænt.

Skal vægge og gulve matche?

Oftest er der også mange, som har fliser på væggene i en brusekabine eller på badeværelset generelt, da fliser badeværelse heller ikke tager så nemt skade på grund af fugt ved varme bade. Det kan være, du vil have den samme type vægflise og gulvflise, så de matcher og på den måde muligvis kan give illusionen af et uniformt univers. På den anden side kan du også bevidst vælge at have to forskellige slags fliser til gulv og væg for at have et behagelig nuanceskel mellem gulv og vægge.

Indretning der giver mening

Det er vigtigt, at den måde du indretter dit badeværelse, giver mening for dig. Det skal både give praktisk mening, så du kan opbevare alle dine ting, men samtidig have et udtryk eller udseende, som du finder indbydende. Det kan være, du har brug for diverse skabe eller reoler, så du kan sortere og organisere dine håndklæder, klude, undertøj og produkter, hvis du opbevarer sådanne ting på badeværelset. Æstetisk kan du måske tænke over at farvematche dine ting såsom håndklæder, badeforhæng, sæbedispenser og pynteting.

,

Annonceret indhold

Nyeste