Annonce

Er du forberedt på, at varmen kommer?

Når sommeren står for døren, så er det på tide at få skiftet vintergarderoben ud med sommertøj. Dette betyder en større udskiftning i en garderobe, især hvis man gerne vil fremstå mere frisk.

Virksomhedsprofil 03. juni 2019

I dag fås sommertøj i en masse forskellige afskygninger, med mønstre, farver og print, som ved første øjekast kan virke forvirrende. Er du derfor på udkig efter at se så stilren eller smart ud som muligt, så har vi lavet et par gode råd, som du kan følge, så du opnår det look, du gerne vil have.

Stilrent og stilfuldt

Er du typen, der gerne vil fremstå professionel, men med en kant af friskhed og sommer, så er der en række valgmuligheder til, hvilket tøj man skal gå efter. Skjorte og shorts har aldrig slået fejl. Om det er til arbejde eller festlige begivenheder som eventuelt et sommerbryllup, så er det ikke noget problem.

Når du vil gå efter dette look, er det vigtigt at gå efter diskrete farver og mønstre. Det kan være shorts i pastelfarver med en lyseblå hvid stribet skjorte til. Lyse farver og diskrete striber eller mønstre er nøglen til at fremstå stilren og professionel.

Streetsmart eller strandklar

Er du mere til den nutidige mode, så er masser af farver og fede mønstre nøglen til at fremstå ekstra cool. 90’er moden er trådt ind igen, og man kan idag få en masse lækre skjorter, shorts og t-shirts med forskellige farver og mønstre.

En sikker vinder er helt klar et par farve stribede short og med en farve stribet skjorte til. Gerne i samme farve. Ydermere så kan man aldrig gå galt med tøj med blomster eller palmer på. Strandstemningen vil stråle ud af dig.

Få styr på din sommergarderobe

Har du endnu ikke fået styr på din sommergarderobe, så er der stadig tid. Hos 2trendy har de alt, hvad du skulle stå og mangle til sommerens look. Blandt andet har de et hav af fede shorts i forskellige farver og mønstre, så der med garanti er noget, du kan bruge. Endvidere kan du lade dig inspirere af deres sammensætninger af tøj, så din garderobe bliver fyldt med solskin.

2Trendy

, 0

Telefon:
98 18 18 39
E-mail:
support@2trendy.dk
Website:
https://web.archive.org/web/20171003140035/https://www.2trendy.dk/shop/frontpage.html
Annonceret indhold

Nyeste