Et CRM system er første skridt
Annonce

Et CRM system er første skridt mod en mere digitaliseret forretningstilgang

I den moderne verden kommer man ikke uden om digitalisering, når man driver en virksomhed. Men for små forretninger kan det være svært og vurdere, om en CRM pris vil være det værd på den lange bane.

Virksomhedsprofil 26. juni 2023

Derfor får du i denne artikel et overblik over systemerne fra Lime, og hvordan du kan finde en Lime CRM pris, der passer til din virksomheds behov.

Fordelene ved et Lime CRM system

CRM systemer giver dig mulighed for at samle data fra virksomheden i et belejligt system, der kan gøre det lettere at forstå relationen mellem salgsarbejde, kundebase og support. Ved at have alle disse oplysninger integreret i samme system vil du og dine medarbejdere kunne arbejde mere effektivt, både hvad planlægning og eksekvering angår.

Det er vigtigt at vælge et CRM system, der passer til ens virksomheds størrelse, da systemerne skal vælges ud fra, hvor mange medarbejdere der er i virksomheden, og hvilke opgaver CRM systemet dækker. Lime tilbyder forskellige systemer, herunder Lime CRM og Lime Go, og ligesom der er forskel på, hvad man får fra de forskellige pakker, er der også forskel på Lime CRM pris og Lime Go pris.

Lime Go vs. Lime CRM

Lime Go og Lime CRM er to digitale systemer, som hver i sær kan være værdifulde for en virksomhed.

Lime Go er det system, der dækker det mest basale og kristiske for en virksomhed. Der er samtidig det billigste system, da en Lime Go pris ligger fra 299 kr. pr. bruger pr. måned. Her vil du kunne få adgang til store mængder data om salg og kunder, og du kan dermed træffe beslutninger baseret på data. Det gør det lettere at arbejde struktureret og effektivt, når du vil finde nye kunder.

Lime CRM er et mere avanceret system, som blandt andet kan lede salg, support og marketing i det samme system. Her er der mulighed for at arbejde med mere langsigtede kunderelationer, og der er mulighed for at tilføje flere værdifulde funktioner til systemet. Med en Lime CRM pris på 450 kr. pr. bruger pr. måned vil det egne sig til de lidt større virksomheder, eller til mindre virksomheder der tror på digitalisering som et skaleringsværktøj.

Budgetter digitaliseringen

Digitalisering kan have en stor betydning for et effektivt og målrettet arbejde, og derfor bør digitalisering prioriteres i en virksomheds budget. Undersøg CRM og Lime Go pris, og opvej prisen i forhold til udbyttet baseret på netop din virksomhed. På den måde kan du finde det system, der både passer ind i nutidens og fremtidens budget. Husk, at CRM faktisk kan booste fremtidens økonomi.

Annonceret indhold

Nyeste