Annonce

Få maden udefra til din næste fest

Skal du snart holde en større fest, som for eksempel en rund fødselsdag, konfirmation, bryllup, personalefest eller lignende, så er det ret krævende at skulle arrangere og klargøre det hele selv. Men et sted, hvor det godt kan betale sig for dig at få hjælp udefra, er i forbindelse med maden. Bestil al maden udefra, og overlad den opgave til professionelle.

Virksomhedsprofil 06. juli 2022

Når du bestiller maden udefra, findes der flere muligheder for diner transportable i Nordjylland. Og når du benytter dig af den store service, får du mere tid og overskud til selve festen. En fest skal gerne være hyggelig – også for den, der holder den.

Der er flere fordele ved at få maden udefra

”Hvordan var maden?” er ikke et ualmindeligt spørgsmål at få, når du har været til fest. Og svaret siger meget om festen som helhed.

”Maden er supervigtig, når du er til fest,” siger Erik Schaltz-Andersen, der er ejer af Restaurant Orkidéen i Aalborg. ”Det er en stor del af en fest, at du får noget rigtig lækkert at spise,” understreger han med et smil. ”Det er det både for gæsterne og for værterne. Derfor kræver det meget at skulle tilberede al maden selv. Dels skal det hele bare klappe, og dels skal der laves mad i større mængder, end de fleste er vant til at lave.”

Erik Schaltz-Andersen viser restaurantens menukort over catering i Nordjylland og tilføjer: ”At indkøbe, tilberede og opbevare retter som disse er ret krævende,” fortæller han. ”Derfor er mange kunder ekstremt lettede over, at det er muligt at få leveret mad ud af huset her i Aalborg Kommune og naturligvis resten af Nordjylland.”

Han fortæller ydermere, at de leverer ret meget mad ud af huset i Nordjylland i løbet af et år. ”Der er altid en stor fest, der skal holdes. Mange kunder er virkelig glade for vores diner transportable i Aalborg, og de opfordrer andre i deres omgangskreds til at få maden udefra, når de skal holde fest. På den måde er vores catering i Aalborg blevet en stor succes,” slutter han med et stolt smil.

Husk også selv at nyde din fest

Når du er vært til en fest, så er det altid forbundet med en vis mængde forberedelse. Også under selve festen kan det kræve noget at være en opmærksom vært. Derfor kan det være lidt svært også at slappe af og nyde festen og gæsterne, når du selv er så meget på.

Den byrde kan lettes betydeligt, hvis du bestiller al maden udefra. Det giver dig klart mere overskud til at være mere afslappet under festen. Det skal jo være en fornøjelse for dig at holde fest. Ønsker du slet ikke at røre en finger, kan du også leje et af Orkideens flotte festlokaler i Aalborg Øst.

Hvis du lejer et selskabslokale, behøver du blot at komme sammen med gæsterne, sætte dig til bords, nyde aftenen og derefter gå sammen med de sidste gæster. Det er nemt, og det er hyggeligt, og det er sådan, en fest skal være.

Restaurant Orkideen

Ølgodvej 1, 9220 Aalborg Øst

Telefon:
98158968
E-mail:
mail@orkideen.dk
Website:
https://orkideen.dk/
Annonceret indhold

Nyeste