Den perfekte BH
Annonce

Find den perfekte BH til dig

BH'er findes i mange forskellige størrelser, former og materialer.

Virksomhedsprofil 06. oktober 2022

Den perfekte BH til dig er den, der passer bedst til din krop, og som giver den støtte, du har brug for. Når du skal vælge en BH, er det vigtigt at tage højde for dine egne behov og præferencer. Derudover skal du vælge den rigtige størrelse på din BH. En for stor eller en for lille BH kan give dig problemer med ryggen eller smerter i brystet. Du kan finde den perfekte BH til dig ved at prøve forskellige typer af BH'er og se, hvilken type der passer bedst til dig.

Hvordan vælger man den rigtige BH størrelse?

Der er mange kvinder, der går rundt med den forkerte BH størrelse. Dette kan have en række årsager, men det er oftest fordi, at de ikke får taget de korrekte mål. Derfor er det vigtigt, du sørger for at få de rigtige mål af dit bryst, så du kan finde den rigtige størrelse BH, der passer til netop dig.

Hvordan ved du, om en BH passer dig?

Der er mange ting, der spiller ind, når det kommer til at finde den helt rigtige BH. For det første skal man have styr på sin størrelse, og her kan det være en god idé at gå til en professionel for at få målt sig, da de fleste ikke er helt bevidste om deres rigtige størrelse. Når du har fået målt dig, så kan du begynde at prøve nogle forskellige BH'er af - og her skal du være opmærksom på flere ting. For det første skal stropperne ikke være for løse eller for stramme - de skal sidde behageligt fast uden at give dig ondt i skuldrene. Derudover skal bh'en ikke være for lille i omkredsen, da den ellers vil give dig rifter i huden - især under armene. Og endelig skal BH'ens skåle passe til din størrelse - hvis de er for store, vil der være et tomrum mellem dine bryster og selve bh'en, og hvis de er for små vil dine bryster hoppe ud over kanten af BH'en.

Kan du vaske din BH i vaskemaskinen?

Det er ikke anbefalelsesværdigt at vaske sin BH i vaskemaskinen, da det kan skade BH'en. I stedet kan man vaske den i hånden eller lægge den i en vaskepose og sætte den på en lav temperatur i vaskemaskinen.

Det er ikke så nemt at finde den perfekte BH, men det er heldigvis muligt.

,

Annonceret indhold

Nyeste