Spejle: Sådan finder du det rigtige til badeværelset
Annonce

Find det rigtige spejl til badeværelset

Når du er på udkig efter et spejl til dit badeværelse, er der nogle ting, som du bør overveje. Det vil vi gerne hjælpe dig med i det følgende. Du kan også se alle de flotte spejle, som du kan finde på flottebade.dk.

Virksomhedsprofil 11. april 2023
Opdateret kl. 09:48

Skal spejlet have lys?

Der skal naturligvis være lys på dit badeværelse… Men hvad med spejlet, skal det have indbygget lys, eller er der lys nok i loftet på badet?

Her skal du kigge på, hvad du skal bruge spejlet til. Et det det primære spejl, som skal bruges til make-up, så er det en rigtig god ide, at der er en form for lys i/ved spejlet. Det kan være i form af indbygget lys, eller en spejllampe på kanten af spejlet.

Spejle med lys, findes i et utal af udgaver, med flere eller færre funktioner. Vi kan nævne; dæmpning af lys, regulering af farvetone, integreret forstørrelses spejl, indbyggede højttalere, med mere.

Uanset om du vælger det ene, eller det andet, kan lyset være et godt indslag til at skabe stemning og hygge på dit badeværelse.

Størrelsen og form på spejlet?

Man kan sige at formen på spejlet afhænger af, hvordan man ellers har indrettet sig på badeværelset. Runde former, giver et mere blødt og organisk udtryk, mens firkantede er mere stramt og rent i sit design.

Størrelse på spejlet vil ofte afhænge af størrelsen på det møbel, det hænger over, men man kan lege lidt med effekten, ved for eksempel at have to mindre spejle over et stort møbel, eller et stort spejl, som fylder hele væggen. Et stort spejl, kan på et lille badeværelse, give et indtryk af at rummet virker større end det er.

Se grundigt på dit eget behov og hvilke funktioner, som kan give mening, for lige præcis dig og dit badeværelse.

,

Annonceret indhold

Nyeste