Leasing
Annonce

Forskellige leasingformer som du kan benytte dig af

En bil er en stor investering, og et billån kan tage dig mange år at betale tilbage. Derfor kan du med fordel benytte dig af billeasing. Det har aldrig været nemmere at lease en bil, og der findes forskellige former for leasing, der vil passe helt perfekt til din situation. Dog forbinder mange leasing med usikkerhed, da de frygter, at de skal betale store regninger for ingenting. Leasingverdenen kan godt være svær at navigere rundt i. Denne artikel vil råde bod på dette. Vi vil præsentere dig for tre forskellige leasingformer, som kunne være ideelle for dig i artiklen herunder.

Virksomhedsprofil 11. oktober 2022

Flexleasing

Med flexleasing kan du lease en bil med en mindre kapitalbinding end normalt. Du slipper for at betale den fulde registreringsafgift (150 %). Du vil derimod kun skulle betale et mindre beløb, da betalingen deles op i mindre rater. Hvor lav en procentsats du skal betale i afgift om måneden afgøres ud fra bilens alder.

Hvis du har en drømmebil, som du gerne vil prøve at have for en periode, så kan du opnå dette med flexleasing. Et godt tip vil være, at du flexleaser en brugt bil, da afgiften er mindre end ved en ny bil. Minimumstiden for denne type leasing er typisk seks måneder, og maksimumsperioden er 36 måneder.

Splitleasing

Med splitleasing kan du bruge den samme bil i både private og arbejdsmæssige sammenhænge. Driftsomkostningerne og leasingydelser vil derfor blive delt mellem dig selv og den virksomhed, som du arbejder for. Fordelingen og udbetalingen kommer an på dit kørselsmønster. Du skal have en kørebog, hvori du noterer, hvor mange kilometer du har kørt i din privatbil, når du har brugt den i en arbejdsmæssig sammenhæng. De erhvervsmæssige kilometer trækkes fra det samlede antal kørte kilometer. Denne leasingform er ideel, hvis du ønsker at have en firmabil, men vil bruge selvsamme bil til private formål. En af de helt store fordele ved splitleasing er, at du kan bruge bilen privat uden at blive beskattet af fri bil.

Sæsonleasing

Det er mest almindeligt at køre i den samme bil året rundt, men har du overvejet, hvilke fordele der kan være ved at skifte bil alt efter sæson?

Med sæsonleasing kan du netop skifte bil efter sæson. Du betaler nemlig kun afgift i de måneder, hvor bilen er på vejene. Det giver dig f.eks. mulighed for at køre rundt i en firehjulstrækker om vinteren og en flot cabriolet om sommeren. Lyder det som sød musik i dine ører, så besøg Fleasing og læs mere om leasingformen.

At lease en bil er en god måde at få den bil, du ønsker uden at skulle optage et dyrt lån. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type leasing der er den rigtige for dig, skal du henvende dig til fagfolk, der har forstand på alle tilgængelige leasingformer. Du kan f.eks. kontakte Fleasing, som vi henviser til i artiklen.

,

Annonceret indhold

Nyeste