Besværliggør indbrud
Annonce

Gør indbrud i boligen besværligt for tyveknægte

Ønsker du at gøre boligen mere sikker? Her har du flere redskaber til din rådighed. Bl.a. kan du som et alternativ til det at sætte sikringsgitre for vinduerne, der jo er en meget drastisk løsning i private hjem, få vinduesfilm i form af sikkerhedsfilm monteret på ruderne. Så skal indbrudstyve bruge lidt længere tid på at bryde ind gennem vinduet. Herunder har vi samlet tips til måder, du kan sikre din bolig.

Virksomhedsprofil 04. november 2022

Overvejer du lån?

Lyder det dyrt at sikre din bolig? Det er det også, men det er ofte penge godt givet ud, så du kan føle dig sikker. Er du ivrig efter at sikre din bolig bedre mod indbrudstyve nu og her, overvejer du måske at tage lån. Overvej dog evt. alternativer først, og lad uanset hvad være med at låne penge, hvis du ikke ved, om du får råd til at betale for et lån. Overvejer du at samle flere små lån under ét? Så sammenlign samlelån online. Sammenligner du lån, så se på ÅOP, der viser, hvor dyrt et lån bliver.

Skilt med tyverialarmer

Den klassiske metode er at finde en tyverialarm – og skilte med, at du har én. For hvor sådan en alarm først giver lyd fra sig, når nogen er brudt ind i hjemmet, kan et skilt være med til at afskrække tyve fra helt at forsøge at bryde ind hos dig. Og da tyve kan lide at prøve dørklokken af, før de vælger at bryde ind et sted, kan du få dig en dørklokke med kamera, der optager, når bevægelser registreres.

Lås de indre døre

Bor du i en privat bolig med mange døre, der adskiller de forskellige rum, så er det en god idé at få låse til hver enkelt af disse indre døre – og at huske at låse de indre døre, når du sover eller ikke er hjemme. Så bliver der pludselig lidt mere arbejde for indbrudstyven, da det nu ikke længere er nok bare at smadre ét vindue – nu skal en masse døre også sparkes ind, eller de mange låse skal fjernes.

Book et sikringstjek

Ønsker du at vide, hvordan du ellers kan gøre hjemmet mere sikkert, kan du kontakte en låsesmed, som også kan hjælpe dig med at sikre dit hjem mere konkret ved fx at sætte nye låse i eller installere en slags elektronisk adgangskontrol, hvis du er utryg ved konventionelle nøgler. Faktisk er det muligt at booke et sikringstjek hos visse låsesmede, hvor svaghederne i dit hjems sikkerhed bliver opdaget.

,

Annonceret indhold

Nyeste