Annonce

Guide: Udforsk Nordjylland kulinariske oplevelser

Aalborg er efterhånden blevet synonymt med kulinariske oplevelser, og der popper da også det ene lækre og nytænkende spisested op efter det andet.

Virksomhedsprofil 26. april 2021

Denne artikel præsenterer dig for nogle af disse kulinariske perler, der befinder sig i Aalborg midtby, når du skal imponeres af ved aftensmaden.

Restaurant MEAT og Mortens Kro

Blandt toppen af Aalborgs gastronomiske kendisser, ligger både Restaurant MEAT og Mortens Kro. Begge spisesteder har fantastiske ry for, at servere måltider af topkvalitet og betjening langt over gennemsnittet.

MEAT

MEAT serverer noget af det bedste kød, der findes i verden. De har de bedste leverandører og har specialiseret sig, især, i kød. Her omfatter én af kokkens signaturretter Beef Wellington, der bliver lavet på intet mindre end 300 gram indbagt oksemørbrad med svampe, parmaskinke, sennep og friske krydderurter - alt sammen er valgt med stor omhu for, at få de absolut bedste fødevarer til dit måltid. MEAT befinder sig på Vesterå nummer 1, i Aalborg midtby.

Mortens Kro

Hvis du svinger ind forbi Mortens Kro, er det fordi, du ønsker at få en kæmpe gastronomisk oplevelse. Mortens Kro skriver gentagende gange historie i dansk gastronomi, og deres sommermenu er absolut ingen undtagelse. Her er det både muligt at vælge fra 4 retter til 7 retter, til en fast pris, eller á la carte til faste priser for forret, hovedret og desserterne fra sommermenuen. Én af deres signaturretter består af kroens hjemmerøgede laks, som skæres ud ved bordet og serveres med puré af grønne asparges, flødestuvet spinat med dild, samt sennepsdressing og toast.

Nammenam i Aalborg Centrum

Er du til social dining og lækre drinks? Sving forbi Nam i Aalborg Centrum, og oplev en atmosfære der inviterer dig som du er, uden formelle undertoner eller krav om dresscode. Her gælder det lækre, asiatiske retter, der ofte ses som 10 eller 15 serveringer, og med vinmenu til.

Restauranten har for nylig etableret måltidskasser, der leverer 3 retter på dit dørtrin hver tirsdag, uanset hvor i landet du bor - med undtagelse af ikke brofaste øer. Med måltidskassen får du altså lækker, asiatisk mad til din hverdag, og den kommer også i vegetarudgave.

Nordens Paris, Aalborg

Der er nærmest ikke de oplevelser, Aalborg efterhånden ikke kan byde på. Nu nærmer de sig også toppen, hvad det angår kulinariske oplevelser. Ovenstående restauranter er blot et udpluk af fænomenale spisesteder i Aalborg , som du alle finder i NOVAindex.com virksomhedsregister .

Novaindex

, 0

Website:
https://novaindex.com/dk/
Annonceret indhold

Nyeste