NATURES Collection
Annonce

Hold fødderne varme med ægte pels fra NATURES Collection

Efteråret er over os, og vi går en kold tid i møde. Vinteren er lige rundt om hjørnet, og det er lig med tykke strikstrømper og ”lag på lag” påklædning.

Virksomhedsprofil 30. november 2022

Ikke nok med at det bliver koldt at nyde naturen udenfor, så findes der næsten ikke noget værre end at fryse fødderne, når man kommer hjem og vil nyde tilværelsen i varme og trygge rammer. Derfor kan det være fordelagtigt at have indrettet sit hjem med et gulvtæppe lavet af ægte pels. Hos NATURES Collection har de et fantastisk udvalg af højkvalitetsgulvtæpper, som kan fortrylle din indretning med nordisk charme og varme.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvordan du kan holde fødderne varme med et pelset gulvtæppe i en kold tid.

NATURES Collection – det naturlige valg

NATURES Collection er en bæredygtig virksomhed, som kun arbejder med 100% naturligt skind og pels. Du vil derfor ikke støde på falsk pels af dårlig kvalitet i deres udvalg. Men hvad gør ægte pels så fantastisk? Og hvorfor anskaffe sig et gulvtæppe lavet af ægte pels? Det er der flere grunde til.

Først og fremmest er ægte pels og skind utrolig slidstærkt og langtidsholdbart, og derfor kan du få glæde af et gulvtæppe lavet af ægte pels i rigtig lang tid. Det skyldes, at materialet har tilpasset sig forskelligt vejr og et råt miljø. Af samme årsag er ægte pels varmeregulerende, og det betyder, at det har en opvarmende effekt, når det er koldt. Alt sammen kvaliteter, man leder efter, når man skal finde det helt perfekte gulvtæppe.

Hold fødderne varme

Gulvtæpperne af ægte pels kan virkelig holde fødderne varme hele vinteren igennem. Mange af gulvtæpperne, du finder hos NATURES Collection, er lavet af ægte lammeskindspels, og det er kendetegnet ved at have en tæt pels med ultrabløde hår. Det gør det næsten umuligt ikke at blive helt forelsket i det naturlige materiale ligesom, at du vil opleve, at det bliver nærmest umuligt at fjerne sig fra pelsen, når først du har mærket den varme og bløde fornemmelse.

Indret bæredygtigt

NATURES Collection går ikke kun op i at vælge materiale grundet høj kvalitet. De har i den grad også bæredygtighed på sinde, når det kommer til deres produktion. Det kommer eksempelvis til udtryk ved, at deres lammeskindspels kommer fra kødindustrien, da pelsen er et typisk biprodukt til produktionen af kød. På den måde går intet til spilde! Derfor kan du roligt nyde den varme pels under dine fødder hver dag med god samvittighed. Det bliver vist ikke bedre end det.

Find dit næste gulvtæppe af ægte pels hos NATURES Collection og se frem til varme fødder i den kolde tid.

,

Annonceret indhold

Nyeste