Annonce

Hvordan klarer man lettest omregistrering af bilen?

Hvis du har købt en brugt bil, er det dig som køber, der har pligt til at gå den omregistreret. Dette kan du klare på flere måder, hvorfor du også finder en måde, du er komfortabel med – uanset om du har prøvet det før eller ej.

Virksomhedsprofil 16. august 2022

Vil du gerne klare det hurtigt og let, er det naturligvis oplagt, at du undgår den traditionelle metode, hvor du skal få forbi en af Skats motorekspeditioner. I stedet skal du udnytte det faktum, at det hele kan klares via nettet eller en app, hvorfor det nemt kan klares hjemmefra.

Nemt at klare omregistering online

Hvis du gerne vil klare omregistrering af bilen online, er det nemt at gøre. I denne forbindelse skal du blot klare omregistreringen via Skats hjemmeside. Det er nemt, og det koster kun et mindre gebyr på 340 kroner, hvilket er billigere end hos Skats motorekspeditioner.

Sådan gør du

Hvis du vil omregistrere en bil via Skats hjemmeside, skal du blot logge ind og vælge 'Motorregister'. For at kunne omregistrere en bil hos Skat, skal du bruge følgende:

•Registreringsattest

•NemID eller MitID

•Betalingskort

Langt de fleste vælger at bruge Skats hjemmeside, når de skal omregistrere en bil. Det er dog ikke muligt med alle typer køretøjer, da f.eks. traktorer og lastbiler ikke kan omregistreres på nettet. Her er man nødt til at besøge en nummerpladeoperatør eller ved en af Skats motorekspeditioner.

Også muligt at omregistrere via app

Faktisk er der ikke engang behov for at tænde sin PC, hvis man vil omregistrere en bil. I dag er det nemlig muligt at klare det hele via telefonen. Det er det, da der er blevet udviklet en app, der kan bruges, når man skal skifte ejer på en bil. Denne app har fået navnet 'Ejerskifte' og er gratis at hente.

For at bruge denne app, kræver det dog, at både køber og sælger er involveret. Hertil skal begge parter huske at medbringe sin telefon, hvorpå begge skal have installeret appen. Ellers vil det ikke være muligt at omregistrere bilen på denne måde.

Bruger man denne løsning, skal både køber og sælger blot logge ind i appen ved hjælp af enten NemID eller MitID. Når begge parter er logget ind, skal man blot følge anvisningerne i appen. Til slut får begge parter en kvittering, som de kan gemme i appen, så de har et bevis for omregistreringen.

AltOmBilen.dk

Kvæsthusgade 5F, 1251 København K

Telefon:
70229920
E-mail:
info@altombilen.dk
Website:
https://www.altombilen.dk/
Annonceret indhold

Nyeste