Annonce

Inden du låner penge er det altid en god ide at sammenligne

Når du skal sammenligne lån, er der flere forskellige faktorer, som gør sig gældende. Vi har listet de væsentligste faktorer, som du bør have for øje

Virksomhedsprofil 22. januar 2021

Sammenlign lån

Inden du låner penge er det altid en god ide at sammenligne lån , da der kan være stor forskel på prisen fra långiver til långiver. Du kan enten selv sidde og sammenligne 3 - 4 låneudbydere, eller du kan lade en af de mange sammenligningssider gøre det for dig.

Når du skal sammenligne lån, er der flere forskellige faktorer, som gør sig gældende. Nedenfor har vi listet de væsentligste faktorer, som du bør have for øje.

●ÅOP

●Lånebeløb

●Løbetid

Når du sammenligner lån, er det vigtigt, at løbetiden og lånebeløbet er identiske. Er tallene ikke identiske, sammenligner du reelt set på et forkert grundlag.

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. I tallet er indeholdt alle de årlige omkostninger, som der måtte være og komme i forbindelse med lånet. Omkostninger er blandt andet alt lige fra stiftelsesomkostninger til renter og gebyrer.

Lån online eller i banken

Der findes reelt set to steder, du kan låne penge, og det er lån online eller i en fysisk bank. De senere år er det blevet super populært at låne penge på nettet, og det er der flere gode grunde til.

●Ansøgningsprocessen varer blot mellem 2 - 5 minutter

●Du får svar ganske kort tid efter

●Bliver du godkendt, får du udbetalt lånet meget hurtigt

Du kan låne penge uden at stille sikkerhed

Det faktum, at hele ansøgningsprocessen kan klares hjemme fra sofaen, er noget, som tiltaler flere og flere danskere. Det er jo de færreste låntagere, som finder det rart at sidde ansigt til ansigt med en bankrådgiver og ansøge om et lån!

Overvejer du at låne penge på online, skal du dog have in mente, at renten er højere end i banken. Efter ÅOP-loftet, som blev vedtaget i 2020, må ÅOP højst ligge på 25 - 35%. En rentesats på op til 35% er stadig en del højere, end du skal betale for et banklån eller en kassekredit i banken.

Online lån er et godt alternativ

Hvorfor så mange danskere stadig optager online lån, til trods for at renten er højere, kan der være flere årsager til. Bankerne har gennem årene skærpet deres krav til låntagerne, og de kræver således et vist månedligt rådighedsbeløb, før man kan blive godkendt.

Derudover kræver bankerne, at låntagerne skal kunne stille en eller anden form for sikkerhed. Sikkerhed kan være i form af pant i fast ejendom eller værdipapirer. Har en låntager ikke noget at stille som sikkerhed, kan det blive meget vanskeligt at blive godkendt.

På lånesiden Penge-lån.nu kan du se en oversigt over flere af mest populære online hurtig lån, som også kaldes for kviklån, SMS lån og online forbrugslån.

OBS: Overvej nøje om du virkelig har brug for at optage et lån. Hvis du kan vente, og det er muligt, vil det altid være billigere at spare op i stedet for at låne!

penge-lån.nu

, 0

Annonceret indhold

Nyeste