Malermester i Aalborg
Annonce

Malermesteren i Aalborg

En professionel malermester har mange kompetencer. Han eller hun skal naturligvis kunne male perfekt på enhver overflade. Derudover skal vedkommende også mestre andre håndværksmæssige opgaver, som hører til malerfaget. Derfor kan du også hyre en professionel maler til diverse renoveringsopgaver både indendørs og udendørs.

Virksomhedsprofil 05. januar 2023

Enhver bygnings overflader holder sig hele og pæne i længere tid, når de vedligeholdes med diverse produkter. Hvordan det gøres bedst, kan en malermester rådgive dig om – og desuden kan vedkommende selv udføre en stor del af de nødvendige opgaver. Ligger din bolig eller din erhvervsejendom i Nordjylland, så kan du med fordel kontakte din lokale malermester i Aalborg (Nordjylland) for et godt råd og et godt tilbud.

Hvilke opgaver sorterer under et malerfirma?

Vi udfører naturligvis alle former for malerarbejde både udendørs og indendørs,” fortæller Lars Faurholdt, som er indehaver af Aalborgs ældste malerfirma Anton Lassens eftf. A/S. ”Det gælder opgaver som for eksempel klargøring og maling af vægge, lofter og træværk. Sådan noget laver vi rigtigt meget af,” tilføjer han med et smil. ”Det kan være både private og firmaer, der skal have malet. Vi servicerer også flere boligforeninger, som skal have lavet diverse opgaver.”

”Derudover bliver vi hyret til blandt andet renovering efter vandskader eller brandskader – og det omfatter en hel del andet arbejde end det afsluttende malearbejde,” fortæller han, mens han viser en række før, under og efterbilleder af diverse opgaver af den karakter. ”Det kræver en erfaren håndværker at udføre den type arbejde professionelt, men vi sætter en stor ære i netop at kunne udføre forskellige specialopgaver,” slutter han med stolthed i stemmen.

Overlad diverse maleropgaver til professionelle

Selvom mange mennesker har erfaring med at male et loft og en væg, så er der stadig fordele ved at overlade både disse og andre maleropgaver til en professionel maler. Han eller hun kan gøre det både hurtigere og pænere. Og er der også andre opgaver forbundet med at male, såsom fuldspartling, opsætning af glasvæv, slibning af træværk eller lignende, så vil en malermester kunne gøre det fuldstændig perfekt.

Er det en maler i Aalborg – eller en maler i Nordjylland i det hele taget – som du har brug for, så kontakt gerne Anton Lassens eftf. A/S. Det er det største malerfirma i Aalborg, og de kompetente teams rykker gerne ud til enhver maleropgave.

Det er vigtigt både for æstetikken og for vedligeholdelsen af en bygning, at dens overflader er renoverede og nymalede. Se eventuelt også Anton Lassens virksomhedsprofil på Vigeur.dk.

,

Annonceret indhold

Nyeste