Annonce

Musthaves du skal have liggende i garderoben

Sommeren er over os og du har sikkert fyldt dit klædeskab op med en hel masser sommertøj, hen over sommeren. Sommeren har budt på en helt masser nye sommertøjstrends, såsom crop tops, klipklapper, en hel masse farver og lav taljede bukser og shorts.

Virksomhedsprofil 02. september 2022

Sommeren er dog snart ved at være forbi, og derfor skal vi også til at fylde klædeskabet op med noget lidt varmere tøj. Dette betyder dog ikke at man skal trække i den store uld sweater som mormor har strikket. Nej der kommer en masse nye efterårstrends, som er klare musthaves til garderoben.

Find det helt rigtige mærke der passer til dig og din kropstype

Tøj er ikke noget som du skal passe. Nej tøj er noget som skal passe dig. Derfor er det også vigtigt at du finder et mærke der passer lidt præcis til din kropsform. Vi har alle forskellige kroppe, og bare fordi noget tøj sidder godt på en model der er 180 cm. Høj og vejer 60 kilo, betyder det ikke at det vil sidde lige så godt på din kropstype.

Hvis du hele dit liv har gået i H&M og Zara, og bare ikke føler at tøjet sidder helt lige som det skal, kan det være du skal prøve andre tøjmærker. Der findes et væld af tøjmærker, der laver tøj til forskellige kropstyper, og ikke bare til én kropstype. Her kan det være en god ide at kigge på mærker som Modström. Modström har smukt tøj, der passer til flere forskellige kropstyper. Ellers er det en god ide at gå en tur ned af din lokale gågade, eller tage en tur i magasin eller et andet storcenter, for at prøve en masse forskellige mærker af.

Fyld klædeskabet op med efterårets trends

Når du nu har fundet det eller de mærker der bare passer lige præcis på din kropstype, er det bare med at shoppe amok. Efteråret har en hel masse lækre ting at byde på. Sommeren bød jo på en masse farver. Dette går efteråret ikke i helt somme grad. Efteråret byder mere på afdæmpede farver, der passer godt ind i en hver situation eller tøjkrise. Især blazer og habit bukser bliver et musthave, både til drenge og piger. Herudover går man jo aldrig galt i byen med et par fede sneaks. Husk også rigeligt med accessoires, dette kan pimpe et hvert look op.

Butler Loftet

, 0

Website:
https://butler-loftet.dk/
Annonceret indhold

Nyeste