Oplev Hirtshals mange seværdigheder
Annonce

Oplev Hirtshals mange seværdigheder

Hirtshals er en lille havneby på den nordjyske vestkyst, som har et væld af seværdigheder at byde på. Oplevelserne strækker sig fra et besøg på Nordsøen Oceanarium til hyggelige stunder på den lokale strand og museer som Hirtshals Fyr, Bunkermuseet 10 og Vendsyssel Historiske Museum. Tag med på et eventyr og oplev de mange seværdigheder og oplevelser i Hirtshals hele året!

Virksomhedsprofil 17. marts 2023

Nordsøen Oceanarium og Fun Park

Hirtshals er især kendt for Nordsøen Oceanarium, som er et af landets største og mest populære akvarier. Her kan du se alle slags fisk og havdyr, komme helt tæt på skildpadder og hajer, og selv hilse på en søløve. Men Hirtshals har også noget for de mindste, nemlig Fun Park. Her kan du prøve kræfter med både karruseller, højbane og klatring for børn og voksne.

Museer og kirker en masse

Udover Nordsøen Oceanarium og Fun Park byder Hirtshals også på andre seværdigheder. Besøg for eksempel Vendsyssel Historiske Museum og se de mange udstillede smykker, malerier og værktøjer, der giver et godt indblik i nordjysk kultur. Tag også en tur forbi Hirtshals Museum, som viser historien om Hirtshals gennem de sidste 300 år. Her kan du lære om byens havn og kirke, og se udstoppede dyrearter og gamle bunkers.

Hirtshals Kirke er et af de ældste bygningsværker i området, og det er et oplagt sted at besøge. Kirken er tegnet af arkitekten Jørgen Hansen Koch, og det imponerende interiør består af en buevæg, som er beklædt med ornamenterede mosaikker. Kirken har også et klokketårn, der er kendt for sine smukke udsigter over byen.

Hirtshals Fyr og Bunkermuseet 10

Udflugten kan slutteligt afsluttes med et besøg på Hirtshals Fyr, som er et af landets ældste fyrtårne. Tag trappen op til toppen for at nyde den fantastiske udsigt over byen. Efterfølgende kan du besøge Bunkermuseet 10 og udforske det tidligere aktive forsvarstårn, som stadig har intakte rum og gange fra krigen. Det er en spændende oplevelse i Hirtshals, der ikke bør gås glip af.

Hirtshals er en by på den nordjyske vestkyst, som har mange seværdigheder og oplevelser at byde på. Tag med på et eventyr og besøg Nordsøen Oceanarium, Fun Park, Vendsyssel Historiske Museum, Hirtshals Museum, Hirtshals Fyr og Bunkermuseet 10. Hirtshals Handel & Erhverv støtter de erhvervsdrivende i Hirtshals og samler de bedste tips og tricks til dig, så du kan få set og oplevet alt det, Hirtshals har at byde på.

,

Annonceret indhold

Nyeste