Café KaffeFair i Aalborg
Annonce

Populære Café KaffeFair i Aalborg

KaffeFair er en kaffebar og café, der åbnede dørene den 23. juni 2006 i Aalborg. De startede i beskedne lokaler i Maren Turis Gade, men på grund af deres succes og popularitet flyttede de til større lokaler i Nørregade den 15. august 2008. Siden da har de åbnet flere afdelinger, herunder deres nyeste beliggenhed på Strandvejen 19 i 2018.

Virksomhedsprofil 07. juni 2023
Opdateret kl. 08:34

Navnet KaffeFair blev opfundet af en gruppe unge mennesker, der var involveret i udviklingen af konceptet, før kaffebaren åbnede. Ideen bag navnet var at skabe en café og kaffebar i Aalborg med fokus på Fair Trade-principperne. Dette betyder, at KaffeFair prioriterer at servere produkter, der er produceret under retfærdige og bæredygtige forhold.

En af KaffeFairs primære målsætninger er at være en venlig hånd i ryggen for mennesker, der fortjener en fair chance. De har et socialt formål og fokuserer på at hjælpe unge videre i job og uddannelse gennem deres daglige køkkenarbejde. Ved at støtte Café KaffeFair bidrager gæsterne til dette formål og hjælper med at skabe positive forandringer i samfundet.

KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed

Café KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed, hvilket betyder, at de investerer et eventuelt overskud i deres sociale formål. Dette er med til at skabe en meningsfuld og bæredygtig forretningsmodel, der prioriterer både kvalitet og service. På trods af deres sociale ansvar vægter KaffeFair høj kvalitet i både råvarer og betjening. De ønsker at give deres gæster den bedst mulige oplevelse.

KaffeFair har opnået et bronzemærke inden for økologi. Dette betyder, at de nøje udvælger lokale leverandører, der deler deres værdier om at beskytte vores klode, dyrelivet og ressourcerne. 

Ved at vælge Café KaffeFair i Aalborg kan gæsterne derfor nyde deres yndlingsretter, der smager af mere, samtidig med at de støtter bæredygtighed og lokale producenter.

Alt i alt er KaffeFair mere end bare en kaffebar. Den er et socialt mødested, hvor folk kan nyde lækre produkter, samtidig med at de bidrager til en positiv forandring. KaffeFair er en café, der giver mennesker en fair chance, og som er dedikeret til at levere høj kvalitet og gode oplevelser til deres gæster.

KaffeFair mødelokaler i Aalborg

KaffeFair tilbyder et unikt og stemningsfuldt mødekoncept i deres unikke mødelokaler i Aalborg. Deres lokaler er indrettet med rå materialer og et fleksibelt design, der skaber en indbydende atmosfære. Uanset om man skal afholde et lille eller stort møde, har KaffeFair otte forskellige mødelokaler, der kan rumme alt fra 10 til 200 personer.

Som en socialøkonomisk virksomhed er KaffeFair dedikeret til at hjælpe unge i job og uddannelse via deres køkkendrift. Ved at vælge KaffeFairs mødelokaler støtter man deres sociale formål og bidrager til at skabe en positiv forandring i samfundet. Det giver mødet en ekstra dimension af socialt ansvar.

KaffeFair stræber efter at give deres gæster en totaloplevelse i deres mødelokaler. Udover de gode rammer tilbyder de også forplejning, der er tilberedt med kærlighed til økologi og lokale råvarer. Dette sikrer, at mødedeltagerne får en kulinarisk oplevelse af høj kvalitet.

Som en ekstra bonus kan KaffeFair også arrangere konferencepauser, der skiller sig ud fra det sædvanlige. Deltagerne kan nyde aktiviteter som yoga, fitness eller keramik, der giver dem mulighed for at slappe af og genoplade energien. Derudover er der også mulighed for at få et oplæg om socialt ansvar, hvor man kan lære mere om KaffeFairs sociale mission og formål.

Få skridt fra Aalborgs havnefront

Beliggenheden af KaffeFairs mødelokaler er ideel. De er tæt på centrum af Aalborg og kun få skridt fra den fantastiske havnefront. Der er nem adgang til offentlig transport, da der kun er 200 meter til en togstation. 

Hvis man ankommer med fly, er Aalborg Lufthavn blot 10 minutters kørsel væk. Derudover er der et parkeringshus lige om hjørnet på Badehusvej, hvilket gør det nemt for mødedeltagerne at komme til og fra mødet.

Alt i alt tilbyder KaffeFair et imødekommende og inspirerende mødekoncept i deres mødelokaler. Med deres fokus på socialt ansvar, kvalitetsforplejning og unikke aktiviteter er KaffeFair det ideelle valg, når man ønsker at afholde et vellykket og mindeværdigt møde i Aalborg. 

Læs mere om Aalborg Kommune og de mange muligheder og seværdigheder, som kommunen tilbyder, klik her.

,

Annonceret indhold

Nyeste