Rejser til Spanien
Annonce

Rejser til Spanien med Best Travel

Spanien er et fantastisk feriemål med sin rige historie, kultur og gastronomi. Best Travel tilbyder en række forskellige rejser til Spanien, som passer til enhver rejsende. Uanset om du vil udforske storbyer, slappe af på en langtidsferie eller opleve autentiske oplevelser i Andalusien eller Nordspanien, vil Best Travel have en rejse, der passer til dine behov og ønsker.

Virksomhedsprofil 17. april 2023

Rejs til Spanien med erfaren rejseleder

Best Travel er en erfaren rejsearrangør med mere end 30 års erfaring, og når du rejser med Best Travel, er du sikret en tryg og problemfri rejse fra start til slut. På alle de fantastiske rejser til Spanien er der en erfaren dansk rejseleder med, som kan hjælpe dig med alt det praktiske, så du kan slappe af og nyde din ferie. 

Best Travels rejser henvender sig godt til seniorer, da der altid er en dansk rejseleder med på rejsen, som kan hjælpe med eventuelle udfordringer og spørgsmål.

Spanien er et stort land med en varieret geografi og kultur, og der er meget at opleve på denne populære destination. Barcelona, hovedstaden Madrid og Gaudís eksperimenterende værker i Barcelona er blot nogle af de interessante destinationer, som Best Travel tilbyder. På en rundrejse i Spanien kan du besøge Andalusiens mystiske Alhambra i Granada, den smukke moské i Córdoba og det skønne Bilbao mod nord med Guggenheim museet.

Også mulighed for langtidsferie til Spanien

Hvis du vil på en langtidsferie, er der også forskellige muligheder i Spanien med Best Travel. Costa del Sol og Costa Tropical tilbyder begge en langtidsferie i en lejlighed med balkon og med inkluderet morgenmad og middage. Mallorca er en populær destination, og på en uges ophold på en 4-stjernet hotel kan du nyde tre udflugter med rejseleder og inkluderet halvpension med vin/vand til aftensmaden.

Hvis du vil opleve autentiske oplevelser i Spanien, kan du tage med på en af Best Travels rejser til Andalusien eller Nordspanien. På en rejse til Andalusien kan du opleve Ronda, Sevilla, Córdoba og Granada og besøge verdensberømte Alhambra. På en rejse til Nordspanien kan du opleve Bilbao og den smukke Atlanterhavskyst.

Spanien er også kendt for sin gastronomi, og du kan opleve alt fra traditionelle paella og tortilla til gourmet-niveau og raffinerende Michelin-restauranter. Du kan også smage Spaniens vine og boblende cava, som er landets svar på champagne.

Uanset hvad du vælger, er en rejse til Spanien med Best Travel en fantastisk mulighed for at opleve dette spændende land. Med en erfaren dansk rejseleder med på rejsen kan du slappe af og nyde ferien, mens du udforsker alt, hvad Spanien har at byde på. Best Travel vil sørge for alt det praktiske

En rejse til Madrid og det ukendte Spanien vil tage dig med på en 8-dages rejse med et program i og omkring Madrid. Du vil opleve en række spændende destinationer, som vil betage selv den mest kræsne og nysgerrige rejsende.

Hvis du er interesseret i at opleve Andalusien, så kan Best Travels rejse "Eventyr i Andalusien" være noget for dig. På denne 8-dages drømmerejse vil du følge i maurernes fodspor og opleve det autentiske Andalusien. Du vil bo på meget spændende hoteller og besøge smukke byer som Granada og Ronda.

For blomsterelskere kan Best Travels rejse til Estepona i blomst være en fantastisk sanseoplevelse. Estepona er en pragtfuld blomsterby og betragtes som en af Andalusiens smukkeste byer.

Endelig tilbyder Best Travel også en langtidsferie til søs med MSC Cruises, hvor du vil sejle til skønne rejsemål som Gran Canaria, Tenerife og Madeira med MSC Euribia.

Rejs fra Danmarks største lufthavne

Du kan rejse med Best Travel fra Danmarks største lufthavne, som du finder herunder:

  • Aalborg Lufthavn
  • København Lufthavn
  • Billund Lufthavn
  • Aarhus Lufthavn

Du finder et særligt stort udvalg af rejser fra Aalborg Lufthavn, og du vil opleve, at der er noget for enhver smag. Uanset hvilken rejse du vælger og fra hvilken lufthavn, kan du være sikker på at få en fantastisk oplevelse i Spanien med Best Travel. Deres erfarne rejseledere vil sørge for, at du har alt, hvad du behøver for at nyde din ferie til fulde.

,

Annonceret indhold

Nyeste