Boblekuverter
Annonce

Sådan sender du dine varer til private

Bliver du også lidt overvældet med muligheder når du blot skal bestille et par simple boblekuverter, eller anden beskyttende emballage? Der findes i dag et væld af muligheder, farver, størrelser og typer. Så hvordan skal man forholde sig til alt dette?

Virksomhedsprofil 22. september 2022

Der findes i dag mange måder hvor man hurtigt og nemt kan komme af med sit gamle ur, et par billetter man har til overs, eller andre småting man gerne vil sælge. Vi kan blot besøge Facebook Marketplace, eller hoppe en tur på DBA eller GulOgGratis. Men hvordan er det lige med emballage? Hvad skal man benytte boblekuverter til? Og hvad med porto?

Bare rolig, i denne guide gennemgår vi alt det vigtigste du har brug for at vide, så du sikkert kan sende breve med posten uden frygt for at have begået en fejl der i værste fald kan ende med at forsendelsen tager skade.

Formålet med boblekuverten

I modsætning til normale kuverter vejer boblekuverten en smule mere. Den ser også lidt tykkere ud end standard konvolutten, og det er der en god grund til. Boblekuverter er nemlig foret med et lag bobleplast der har små luftlommer til at absorbere hårde stød og grov håndtering.

Derfor er boblekuverter perfekte til at sende sarte og følsomme genstande, og der findes i dag mange størrelser på kuverterne du kan vælge mellem. Boblekuverter bruges især til skrøbelige ure, kunst, og andre genstande hvor hver enkelt lille ridse eller skramme kan nedsætte værdien.

Ligeledes bliver boblekuverterne også flittigt brugt af webshops over hele landet, da man med disse kuverter nedsætter risikoen for reklamationer og dyre returneringer. Derfor kan du som sælger på Facebook eller Den Blå Avis med fordel benytte dig af denne dyrt lærte erfaring. Hellere bruge en femmer mere på ordentlig emballage, og så undgå sure købere der har modtaget en beskadiget eller måske endda defekt genstand. I værste fald hæfter du selv for det hele.

Vælg den rigtige boblekuvert til forsendelsen hver gang

Det er vigtigt at vælge en stor nok størrelse til at genstanden trygt kan ligge i kuverten, men vælger du en boblekuvert der er alt for stor kan det faktisk også forårsage problemer under leveringen.

For meget spildplads kan forårsage genstanden rasler rundt, og det kan godt medføre skader på visse genstande, selvom bobleplasten selvfølgelig hjælper. Samtidig skal du også overveje måden du pakker hver enkelt ting hvis du sender flere genstande i samme boblekuvert.

Hvis de løst ligger i kuverten og banker ind i hinanden under transport hjælper boblerne i kuverten ikke så meget. Derfor skal hver enkelt genstand sikres inden de bliver ilagt kuverten.

En anden ting der er værd at have med i overvejelserne er om kuverterne er FSC mærket, og om de er bæredygtige og miljøvenlige. Det skåner ikke blot jordkloden, men sender også et signal om kvalitet til modtageren af boblekuverten, hvis materialerne ikke har negativ indflydelse på vores planet.

Størrelsen på boblekuverter er lidt anderledes end det man kender fra for eksempel printerpapir. For eksempel vil et A5 papir passe i en boblekuvert af typen D14, og et A4 ark vil passe bedst med en G17 kuvert. Klik på linket ovenfor for at se en komplet tabel og størrelsesguide til boblekuverter, så du med sikkerhed kan vælge rigtigt hver gang du skal sende noget.

,

Annonceret indhold

Nyeste