Attraktioner
Annonce

Sjove attraktioner for familien

Skal familien en tur udenbys og opleve lidt nyt? Tag til Aarhus og besøg de mange sjove steder og attraktioner, hvor børnene kan slå sig løs og forældrene også kan få en spændende oplevelse.

Virksomhedsprofil 05. december 2022

Underholdende aktiviteter

Inde i Aarhus by er der mange ting at give sig til som familie både med små og større børn. I kan for eksempel besøge:

  • Dokk1
  • Tivoli Friheden
  • Dyrehaven
  • Væksthusene i Botanisk Have
  • Den Gamle By

Dokk1 er et kulturhus, som ligger helt nede ved vandet, så I får en smuk udsigt ud over Aarhus havn. Find spændende bøger, I kan sidde og læse sammen på Hovedbiblioteket. Slip børnene løs på de sjove udendørs legepladser, eller hyg jer med nogle af de mange indendørs aktiviteter.

Tag i Tivoli Friheden og prøv de vilde forlystelser i udkanten af Marselisborg Skov. Måske er I heldige at kunne få rabat til Tivoli. De grønne omgivelser giver en helt unik og hyggelig stemning blandt karruseller og rutsjebaner.

Tag for eksempel til Den Gamle By i Aarhus i december måned og oplev den magiske stemning i de gamle stræder, når byen omdannes til det hyggeligste julemekka. Jul i Den Gamle By er klart et besøg værd for hele familien. .

De grønne oaser

Tag familien med til Botanisk Have i Aarhus. Her findes planter og fauna med oprindelse fra hele verden. Her kan I gå tur langs de mange hyggelige stier, og I må endda slå jer ned med engangsgrill og holde picnic midt i haven.

I kan også besøge Væksthusene, som ligger i Botanisk Have. Her bliver I ledt gennem fire klimazoner, som hver især indeholder spændende planteliv. Der er også en café, hvor I kan snuppe et hurtigt måltid mad eller måske en kop kaffe til gåturen i haven.

Ved Marselisborg Slot er der også mulighed for en dejlig naturoplevelse. Gå rundt i Dronningens Slotshave og oplev de mange smukke rosenbed og skulpturer.

Gå en tur ned til Strandkrogen, og dyp tæerne, mens I kigger ud over Aarhus Havn. I kan også gå ned til Aarhus Ø og observere de store skibe, som sejler rundt i farvandet.

Videre fra Aarhus

Efter jeres besøg i smilets by, er det nemt at tage videre på ferie til eksempelvis Sjælland og København, hvor der også venter mange sjove oplevelser for hele familien.

Tag MOLSLINJEN til SJællands Odde og nyd, at I har sparet både tid og brændstof og i stedet for kan slappe af i de bløde sæder. Det vil sikkert være et hit hos alle familiens medlemmer at gå en tur ud på dækket og spotte fugle, skibe og måske et havdyr eller to på overfarten.

,

Annonceret indhold

Nyeste