Annonce

Skal man bruge en ejendomsmægler for at sælge hus?

Står du med et hus, du gerne vil have solgt? Så er der flere måder at gribe det an på. Hvad de fleste måske vil gøre, er at undersøge, hvilken ejendomsmægler de skal opsøge til at gøre det. Men det er ikke nødvendigvis den eneste rigtige måde at gøre tingene på. For det er faktisk ikke strengt nødvendigt med en ejendomsmægler. Derfor kan det også i nogle tilfælde være værd at overveje, om det måske var bedre at sælge uden om en ejendomsmægler.

Virksomhedsprofil 27. april 2022

Hvordan sælger man uden en ejendomsmægler?

Når du ikke vil have hjælp fra en ejendomsmægler, så vil du måske i stedet selv stå for salget af dit hus. Det er også det, man kalder selvsalg. Det er klart, at en ejendomsmægler kan bidrage med ekspertise, der kan være en stor hjælp. Når det er sagt, så er det bestemt også muligt at klare det selv.

Mange, der vælger denne løsning, gør det, fordi de kan spare betydeligt på det. Til gengæld skal de så selv klare alle opgaver vedrørende et salg.

Du skal selvfølgelig først og fremmest sørge for at få dit hus på markedet. Så kan folk vide, at det er til salg. Der findes sider, hvor du selv kan oprette dine boligannoncer. Derudover kan det også være en god idé at dele disse annoncer på andre sider og sociale medier.

Derudover skal du muligvis også selv stå for at byde potentielle køber indenfor til rundvisninger.

Få hjælp fra en boligadvokat

Udover blot at finde interesserede købere, så er der også meget andet, der skal klares i forbindelse med salg af huse. Der findes for eksempel en del lovmæssige krav, når det kommer til sådan en handel. Det betyder altså også, at der kan være mange juridiske ting at holde styr på.

Hvis du ikke føler dig fuldstændigt klædt på til disse opgaver, så tag kontakt til en boligadvokat. Han eller hun vil nemlig kunne hjælpe dig med at sørge for, at alt bliver gjort efter bogen.

Nogle af de opgaver, som en boligadvokat kan hjælpe med, er:

•At udforme en købsaftale

•At oprette en deponeringskonto i banken

•At udarbejde et skøde og en refusionsopgørelse

•At holde øje med, at alle betalinger gennemføres

En boligadvokat kan altså med andre ord hjælpe dig ved at give dig en langt større sikkerhed ved selvsalg.

Nem Advokat

Stationsparken 26.2, 2600 Glostrup

Telefon:
70 20 41 61
E-mail:
info@nemadvokat.dk
Website:
https://www.nemadvokat.dk/
Annonceret indhold

Nyeste