Brunch Aalborg
Annonce

Spis brunch i Aalborg i flere varianter

Hvis det at tilberede et lækkert morgenmåltid ikke er din stærke side, er du ikke alene. Langt de fleste mennesker er trætte og energiforladte på morgenkvisten – især fordi de endnu ikke har fået dagens første kop kaffe, eller for den sags skyld et nærende måltid mad. Og så er det godt, at du kan trække i tøjet og nyde en morgentallerken eller en fuldfed brunch ude i byen.

Virksomhedsprofil 18. november 2022

Brunch – hvad er det?

Ordet brunch er en sammentrækning af ordene breakfast og lunch, og betegner således et måltid, der kombinerer morgenmad med frokost. En god brunch kan snildt gøre det ud for begge måltider – og du vil med sikkerhed nyde at bruge et par timer på at indtage en vel tilberedt brunch.

Traditionelt henter brunch sin inspiration fra den klassiske morgen buffet, som vi kender den fra større hoteller rundt omkring i verden. De første restauranter og caféer, som introducerede brunch i Danmark, opererede ud fra samme devise, og tilbød en spise hvad du kan buffet med alle de kendte og elskede morgenmadsretter fra forskellige køkkener kloden rundt.

De fleste mennesker forbinder derfor brunch med æg, bacon og pølser, eventuelt ledsaget af baked beans og grillede tomater som i den traditionelle engelske morgenmad, eller af pandekager med ahorn sirup som i den amerikanske version.

Der ud over er det altid muligt at supplere sin brunch med diverse morgenmads produkter så som yogurt med müsli samt corn flakes eller havregryn. Og til en ægte brunch buffet hører friskbagt brød i forskellige udformninger samt smør, diverse oste, marmelade og selvfølgelig kaffe, te og juice ad libitum.

Vælg selv brunch og brunch tallerken

Du behøver dog ikke at frygte at skulle stå i kø ved en brunch buffet, hvis du foretrækker at få serveret din mad ved bordet. Det er blot et spørgsmål om at vælge et spisested, som serverer brunch platter. Her vil du typisk kunne vælge imellem platter af varierende størrelse, lige som de fleste restauranter og caféer anno 2022 serverer såvel vegetariske som veganske alternativer til den klassiske platte.

En helt tredje mulighed er det nyeste skud på brunch stammen, nemlig vælg selv brunch. Her skal du blot krydse af på en spiseseddel hvad du ønsker at indtage fra henholdsvis mejeriet, bageren, grøntafdelingen og slagteren. Så vil din platte blive sammensat efter dine valg, og serveret for dig ved dit bord.

Læs mere, og find det helt rigtige spisested til din næste brunch i Aalborg, på brunchaalborg.dk

,

Annonceret indhold

Nyeste