Dyr varmeregning
Annonce

Træt af dyr varmeregning?

De fleste boligejere vil nok mene, at det er lige lovligt dyrt at varme huset op her i landet. Priser på gas, olie, el, træ og så videre er tårnhøje, og det er virkelig noget, der kan mærkes på budgettet, når det begynder at blive koldt i vejret og radiatorerne skal skrues op.

Virksomhedsprofil 20. december 2022

Derfor er det værd at tænke over, hvordan du kan skrue ned for varmen i din bolig, så du kan spare nogle penge på varmeregningen. Men du er naturligvis ikke interesseret i at udleve vinteren i en kold bolig, og derfor er det mere attraktivt at finde på andre løsninger end at sænke temperaturen inden døre.

Efterisoler din bolig

En sådan løsning kan være at efterisolere din bolig, da der potentielt kan være rigtig mange penge at hente på varmeregningen, hvis dit hus i dag ikke er tilstrækkeligt isoleret. Mange ældre danske huse har problemer med isoleringen, hvor den enten er mangelfuld eller i dårlig stand efter mange år.

Det gælder især i hulmure, hvor isoleringen kan være faldet sammen og have skabt kuldebroer, eller hvor der slet ikke er nogen isolering. Netop derfor vil en hulmursisolering være den form for efterisolering, der kan gøre mest for danske husejere. Op til 33 % af varmetabet fra en bolig sker gennem uisolerede hulmure, og det er derfor mange penge, som ryger ud denne vej.

Spar på varmeregningen ved at få foretaget en hulmursisolering af din bolig, der vil gøre boligen i stand til at holde mere af den dyre varme inde, inden den forsvinder ud i atmosfæren. Det gør hulmursisolering til en attraktiv isolering, da det på samme tid er en nem og billig måde at efterisolere din bolig på.

Hvordan foregår en hulmursisolering?

En hulmursisolering er et simpelt indgreb, som kan foretages i alle boliger med en hulmur. Her vil selve isoleringen ske ved, at et isoleringsmateriale blæses ind i dine hulmure. Det kan eksempelvis være glasuld eller flamingokugler, som nemt kan blæse ind i væggen, hvor materialet vil fordele sig og skabe et tæt og effektivt lag af isolering.

Isoleringen blæses ind gennem et hul i muren, der bores til anledningen. Hullet vil ikke være større end 22 mm i diameter, og det kan derfor nemt dækkes til igen, når arbejdet er færdigt, så du kommer til at stå tilbage med en flot og pæn mur, som ikke vil bære præg af, at den lige er blevet fyldt op med et nyt og effektivt isoleringsmateriale.

,

Annonceret indhold

Nyeste