Annonce

Tre tips til at blive grønnere

Vi har alle hørt, at vi bør tage nogle grønnere tiltag i hverdagen. Det sidste, vi har lyst til, er netop at skade miljøet med de handlinger, vi gør dag til dag. Hvis du mangler nogle gode idéer til, hvilke grønnere valg du kan tage, så læs med her. Der findes nemlig mange store og små ændringer, du kan lave for at passe lidt bedre på miljøet. Mange tiltag letter endda på pengepungen, så det er godt for alle. Her kommer tre idéer til dig, der mangler lidt inspiration.

Virksomhedsprofil 29. august 2022

Lease en grøn bil

Grønne biler er blevet det nye sort. Her mener vi ikke farven grøn, men derimod en mere miljøvenlig udgave af en benzin- eller dieselbil, nemlig elbilen. At vælge en elbil frem for en benzin- eller dieselbil er et stort, men vigtigt skridt at tage, hvis man gerne vil gøre miljøet en tjeneste. Et bud kunne være en Tesla model 3 lease-løsning, som du kan finde hos MisterGreen. Teslas modeller er super lækre og kører som en drøm på vejene.

Hav en vegetarisk dag om ugen

Man kan ikke lyve sig fra, at kødproduktionen er en stor byrde for miljøet. Især oksekødsproduktionen gør stor skade for vores planet. For derfor at gøre mindre skade på miljøet er det en god idé at have en eller flere vegetariske eller veganske dage om ugen. Kød kan erstattes med alternativer som for eksempel æg, bønner og linser, og mælk kan nemt erstattes med mælkealternativer lavet på mandel, havre eller soja.

Der findes en masse forskellige, lækre plantebaserede retter, der både er nemme og hurtige at lave. En af vores favoritter er chili sin carne, som er en sikker vinder for hele familien.

Medbring din egen indkøbspose til indkøbet

Vi kender det alle godt: Vi har lige fået fri fra arbejde og kommer i tanke om, at der ikke er noget i køleskabet til aftensmad. Indkøbsturen skal derfor klares. Imens man står i køen i supermarkedet, kommer man i tanke om, at man ikke har taget poser med og bliver derfor nødt til at købe nogle nye, selvom skabet ude i gangen er fyldt med poser til netop det formål at tage med på indkøb. Det kan man undgå ved altid at huske at have en eller to poser i sin taske, i bilen eller på cyklens bagagebæger. Ved at gøre det gør du både miljøet og din pengepung en tjeneste.

MisterGreen

, 0

Website:
https://www.mistergreen.dk/
Annonceret indhold

Nyeste