Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning
Annonce

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er et anerkendt og familiedrevet stenhuggeri og begravelsesforretning beliggende i Thy. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1938, er vi stolte af at være jeres lokale bedemænd og stenhuggere i hele området. Ejerne af virksomheden, Jannick, Susanne og Niels Ole Wensien, repræsenterer nu tredje og fjerde generation af familien, der driver virksomheden.

Virksomhedsprofil 21. juni 2023

Vi betjener en bred vifte af områder i Thy, herunder Bedsted Thy, Hurup, Vestervig, Ydby i Sydthy, Snedsted, Stagstrup, Stenbjerg i Midtthy og op til Thisted, Sennels, Nors, Vorupør, Klitmøller, Hanstholm, Østerild og Frøstrup i Nordthy. Vores mål er at være til rådighed for lokalsamfundet i Thy og yde professionel hjælp og vejledning i forbindelse med begravelser og bisættelser.

Vi tilbyder et bredt udvalg af kister og urner, der spænder fra traditionelle materialer til moderne og bæredygtige muligheder. Vi forstår, at økonomi spiller en væsentlig rolle ved planlægning af en begravelse eller bisættelse, og derfor hjælper vi dig med at få et klart og samlet overblik over de forskellige højtidelighedsomkostninger der naturligt følger efter dødsfaldet.

Vi har udarbejdet en praktisk huskeliste, som pårørende ofte finder nyttig. Den kan læses og udskrives fra vores hjemmeside, og den hjælper med at sikre, at selv de lavpraktiske opgaver ikke bliver overset i denne svære tid.

Eget stenhuggeri i Bedsted Thy

Vores eget stenhuggeri, beliggende på Vestervigvej 100 i Bedsted Thy, har en udstilling med over 300 sten. Du er velkommen til at besøge os, og vores erfarne personale, Jannick eller Niels Ole Wensien, står klar til at give rådgivning og vejledning, når du kommer.

Hos Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning lægger vi stor vægt på at udføre begravelser og bisættelser med værdighed og respekt. Vi forstår, at hvert menneske er unikt, og vi lytter altid til dine ønsker og behov for at kunne tilbyde personlig og professionel rådgivning og assistance.

Vi ønsker at skabe en tryg og sikker oplevelse for dig og dine pårørende, og vores stærke vestjyske værdier som loyalitet, troværdighed og empati er dybt forankret i vores tilgang til at hjælpe og rådgive dig i denne svære tid. Vi er også tilgængelige, før dødsfaldet indtræffer, hvis du ønsker at planlægge og nedfælde detaljerne omkring din egen begravelse eller bisættelse på skrift.

Som uddannede og certificerede bedemænd gennem tre generationer har vi opbygget en betydelig erfaring og viden om vores lokalområde i Thy. Vi forstår, at der er mange beslutninger, der skal træffes i forbindelse med et dødsfald, og vores rolle som bedemænd er at hjælpe dig og dine pårørende gennem denne svære tid med alle de praktiske detaljer. 

Dette inkluderer dødsanmeldelse, udformning af dødsannoncer, valg af kiste eller urne, udsyngning og kisteilægning, koordinering med kirkegården og præsten samt assistance med valg af blomsterarrangementer og eventuelt mindesamvær.

Vi er også dedikerede til konstant at opdatere vores viden inden for begravelsesfaget gennem uddannelse og kurser. Vores virksomhed er ISO 9001-certificeret, hvilket er din garanti for, at du vil blive betjent af en personlig, empatisk og troværdig bedemand. Gennemsigtighed, professionalisme og lokalforankring er vigtige værdier for os.

Med vores eget stenhuggeri i Bedsted Thy siden 1938 og med erfaring fra at arbejde på alle kirkegårde i Thy og på Mors gennem fire generationer, er vi også i stand til at rådgive dig om at finde den rette gravsten. Vi håndterer alle aspekter af stenhugning, herunder udskæringer, inskriptioner og dekorationer, så vi kan skabe et personligt resultat i overensstemmelse med dine ønsker.

Bedemand i hele Thy

Hvis du har brug for en bedemand i Bedsted, Snedsted, Thisted eller en af vores andre byer i Thy, er du velkommen til at kontakte os på telefon 97 94 50 75. Vi er tilgængelige døgnet rundt og kan også aftale et møde hjemme hos dig for at planlægge og rådgive om alle de praktiske aspekter, der naturligt opstår ved et dødsfald.

Wensien begravelsesforretninger i Thy er beliggende på Vestervigvej 100 i Bedsted, i Snedsted på Hovedgaden 38 og i Thisted på Dragsbækvej 64. Du kan trygt ringe til os eller besøge vores hjemmeside for at få yderligere oplysninger om vores tjenester https://wensien.dk/

Vi tilbyder også "Min sidste vilje" i både digital og papirform, hvor du kan finde information om at nedfælde dine personlige ønsker for din egen begravelse eller bisættelse. https://minsidstevilje.nu/.

Vi står klar til at hjælpe dig med omsorg og professionalisme, når døden bliver en del af livet.

Annonceret indhold

Nyeste