Musicalen ”Rockulven” er så populær, at der nu bliver fem ekstra forestillinger, så musicalen kan ses til og med 22. december. pr-foto

Familiemusicalen utrolig populær

AALBORG: Aalborg Teaters familiemusical "Rockulven" begejstrer både anmeldere og publikum. For at give endnu flere nordjyder mulighed for at opleve denne spektakulære forestilling sætter Aalborg Teater nu fem ekstra forestillinger i salg, så forestillingen kan ses frem til og med 22. december.

"Rockulven" tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse og er en moderne musical, som fanger og begejstrer både børn, forældre og bedsteforældre. Det er en eventyrlig og storslået musical baseret på Brdr. Grimms eventyr om Ulven og de syv gedekid, om kærlighed, forældrerollen og om tiltrækningen mellem det tamme og det vilde.

Scenen er befolket med geder, grise, får, papegøjer og en yderst musikalsk abe og mange andre sjove, livlige og fantasifulde dyr.

Hovedrollerne som ulven spilles af Christian Gade Bjerrum og gedemor af Camilla Gjelstrup. På rollelisten er derudover Stanley Bakar, Steffen Eriksen, Bolette Nørregaard Bang, Nanna Skaarup Voss, Sebastian Henry Aagaard- Williams, Ferdinand Falsen Hiis, Marion Reuter, Jacob Moth-Poulsen, Rasmus Peter Noer Skaarup og Maria Henriksen.

Gedekiddene spilles af Alberthe H. Thomsen, Sofus Krone Sørensen, Josephine Vosgerau Overgaard, Sima Ugianskyte, Nanna Kristince Mortensen og Birk Asbjørn Vesterlund.

"Rockulven" iscenesættes af Aalborg Teaters faste instruktør Martin Nyborg, der debuterede som instruktør på Aalborg Teater sidste sæson med forestillingen "Das Ding". Scenografien til forestillingen er skabt af Dagny Drage Kleiva.

Koreograf på forestillingen er Rebekka Lund. Kapelmester Gunhild Kjær står i spidsen for det 4 mand store orkester.

"Rockulven" er skrevet af Tyra Tønnesen, oversat til dansk af Kenneth Thordal og musikken er kombineret af Åsmund Flaten.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...