Populære onsdagsarrangementer er klar til at gå i luften. Se her, hvem du kan opleve

AALBORG: Corona eller ikke corona - Kunsten Summer Lounge er tilbage for fuld udblæsning.

Og du skal ikke vente længe, for allerede på onsdag, 24. juni, kan du komme til det første af de populære onsdags-arrangementer i museets skulpturpark.

Sommerens program er det bredeste for en summer lounge nogensinde. Det er nemlig ingen ringere end Trio Sussi og Leo, der åbner rækken af arrangementer sammen med 16-årige Lukas, der er blevet landskendt gennem den nye DR3-dokumentar Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo, skriver Kunsten i en pressemeddelelse.

Også i år er der udsigt til ti afslappede sommer-onsdage i Skulpturparken. Arkivfoto: Henrik Bo

Du kan dog også se frem til mere - for Kunsten - traditionelle Summer Lounge-navne. Musikken vil hen over sommeren blive leveret af blandt andre Lydmor, Angående Mig, Hymns from Nineveh og Undertekst.

På talk-siden kan du blandt andet glæde dig til samtaler med Michael Bojesen, fondsleder af Statens Kunstfond, og kunstneren Lydmor. Svend Brinkmann lægger også vejen forbi til en samtale blandt andet om at være ung og på vej ud på arbejdsmarkedet. Den landskendte, folkekære biolog Vicky Knudsen fylder parken med sin smittende passion for naturen i anledningen af udstillingen Landskab, der snart åbner. Derudover besøger duoen bag "Vanvittig verdenshistorie" parken med en særlig kunstvinkel på den populære podcast, og Youtuber og ANR-vært Johnni Gade giver sommergæsterne inspiration og en særlig lounge-rap.

- På trods af alt den usikkerhed, som coronakrisen medførte, er det især med Spar Nord Fondens hjælp lykkedes os at sætte et rigtig spændende og bredt program sammen. Et program, der i høj grad sætter handling bag Kunstens kernebegreb "skaberkraft" samt vores ønske om at være et oplevelseshus for alle. Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler, så dette års Kunsten Summer Lounge bliver tryg - og så glæder vi os rigtig meget til at give gæsterne en masse forskellige oplevelser og indtryk, siger Lars Ulrich Hansen, der er kommunikationschef på Kunsten.

Kunsten Summer Lounge løber frem til 26. august. Du kan se hele programmet for sommerens arrangementer på kunsten.dk/lounge.

På grund af skærpede krav til afstand skal du forudbestille plads til hver enkelt onsdag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...