Der er både gratis glæder, alternativt yoga og vilde cocktails på plakaten, når Aalborg går i Melodi Grand Prix-mode

AALBORG: Der er rigeligt at give sig til i den kommende tid i Aalborg. Der er nemlig lagt op til et brag af en grandprix-fest over alt i byen. Aalborg:nu har samlet nogle udvalgte events, som du kan muntre dig med i grandprix-perioden.

De syngende Grand Prix Træer

Lad os starte med en af byens gratis glæder. De Syngende Træer sørger for, at du kommer i den helt rette grandprix-stemning, hvis du lægger vejen forbi Kildeparken. Fra den. 26. januar og frem til den 18. februar er de nemlig pyntet op og afspiller danske grandprix-hits fra vinderne af Dansk Melodi Grand Prix igennem tiden. Hvis du vil se dem i aktion kan du tjekke vores video på Facebook.
Camilla Gammelgaard
De Syngende Træer er pyntet op og afspiller grandprix-hits. Her er det direktør for AKKC, Nicolai Holm. Foto: Torben Hansen

Snowglobe i Shoppen

Du kan også besøge den store grandprix-snowglobe på torvet i Shoppen og tage en grandprix-selfie fra den 1. til den 17. februar. Den er i anledningen gejlet op med alt fra diskokugler til oppustelige mikrofonballoner. Hvis du deler dit billede og forsyner det med #shoppenaalborg og #melodigrandprix2018 inden den 8. februar, så er du med i Shoppens konkurrence om to billetter til DMGP-showet i Gigantium den 10. februar.

Camilla Gammelgaard
Du kan for eksempel drikke grandprix-cocktails i Gaden. Foto: Claus Søndberg

Grand Prix Cocktails i Jomfru Ane Gade

Hvis du er frisk på fest og farver og måske en pubcrawl, så kan du besøge Gaden, hvor en lang række barer og diskoteker hylder Aalborg som årets grandprix-by fra den 2. til den 10. februar. Det gør de ved at servere unikke cocktails, der alle er tilsat smagen af forskellige grandprix-hits. Du kan tjekke videoen, hvor aalborg:nu prøvesmager nogle af dem. Alle cocktails smages af en jury, som efterfølgende kårer den bedste. Den vil så blive serveret billigt resten af måneden. Du kan finde dine grandprix-cocktails på Andy’s, Den Nordiske Ambassade, Guldhornene, Hornsleth, Fabrikken, Heidi’s Bier Bar, LA Bar og Sprutten. Se hvilke drinks de hver især serverer her.
Camilla Gammelgaard
Der er grandprix-cocktails på flere af Gadens barer og diskoteker. Her er det Hornsleth Bar. Foto Claus Søndberg

Uddeling af 1.000 gratis cykelsædeovertræk og rundstykker

Er du morgenfrisk, så kan du få fingrene i et gratis cykelovertræk og et rundstykke mandag den 5. februar fra klokken 07.15. Aalborg Kongres og Kulturcenter skyder nemlig grandprix-ugen i gang med at uddele 1.000 MGP-dekorerede sædeovertræk til byens cyklister samt rundstykker ved Kennedy Arkaden, der kan nydes til lyden af grandprix-hits.

Sallings facade lyser i grandprix-farver

Du kan også lægge vejen forbi Salling, der markerer, at grandprix-ugen starter ved at lyse hele stormagasinets store facade op i grandprix-farver fra den 5. til den 17. februar.

Camilla Gammelgaard
På Heidi’s Bier Bar kan du både komme til grandprix-bingo og -beer pong. Foto: Claus Søndberg.

Melodi Grand Prix Bingo på Heidi’s Bier Bar

Der er også noget at lave for de spilglade. Eksempelvis kan du smutte forbi Heidi’s Bier Bar til en omgang grandprix-bingo, hvor du kan vinde forskellige præmier og høre en masse grandprix-hits. Det foregår den 7. februar fra klokken 21-23.

Melodi Grand Prix Quiz på Guldhornene

Og der er mere i den skuffe. Guldhornene hylder Melodi Grand Prix med en quiz den 7. februar klokken 21-23, hvor alle spørgsmål vil tage udgangspunkt i højdepunkter fra DMGP. Vært og quizmaster er ingen ringere end medlemmer fra den officielle grandprix-fanklub, så der er lagt op til en festlig aften.

Camilla Gammelgaard
Der er også grandprix-quiz på Guldhornene. Foto: Claus Søndberg.

Mageløse Melodi Grand Prix-foredrag

Der er flere gratis glæder på programmet. Du kan komme med til et anderledes foredrag, når journalist og grandprix-ekspert, Johann Sørensen, gæster Aalborg Hovedbibliotek. Det kommer til at handle om grandprixets evne til at samle folk i en tid, hvor verdenskonflikter og politiske beslutninger distancerer os fra hinanden. Det er den 8. februar fra klokken 19.00-20.15.

Melodi Grand Prix Beer Pong-turnering

Lad os vende blikket tilbage mod bylivet. Her holder Heidi’s Bier Bar en storslået beer pong-turnering den 8. februar klokken 21.00, hvor førstepræmien er to billetter til showet i Gigantium.

Camilla Gammelgaard
Du kan vinde to billetter til showet i Gigantium, hvis du vinder Heidi’s beer pong-turnering. Foto Claus Søndberg

Grandprix Pre-party på Hornsleth

Hornsleth Bar i Jomfru Ane Gade er vært for årets pre-party den 8. februar, hvor alle implicerede i DMGP er inviteret. Fra klokken 23 åbnes festen for alle øvrige festglade mennesker.

Camilla Gammelgaard
Hornsleth Bar danner rammen for årets pre-party. Foto: Claus Søndberg.

Deltagere slår katten af tønden i Salling

Du kan også være tilskuer til et ægte fastelavns-event og møde årets deltagere i DMGP. Fredag den 9. februar klokken 16.30-17.30 vil de nemlig slå katten af tønden i Salling. Der er lagt op til en festlig aktivitet, hvor der traditionen tro skal kåres en grandprix-kattedronning og -kattekonge.

Grandprix-bus kører rundt i Aalborg

Du kan også tage med på en unik bustur, når den pompøse grandprix-bus slippes løs i Aalborgs gader fra den 8. til den 17. februar. Den er pyntet med alverdens diskopynt og festlige farver, og den kører rundt på forskellige ruter i byen med fuld udblæsning af grandprix-musik.

Grandprix-musik og softdrink- servering på Aalborg Busterminal

NT og Aalborg Busterminal er også i gavehumør. Derfor varmer de op til Dansk Melodi Grand Prix med servering af softdrinks og grandprix-musik den 9. februar klokken 14.00-16.00. Den festglade DJ Kongerslev lægger også vejen forbi.

Camilla Gammelgaard
Fabrikken er et af de steder i Jomfru Ane Gade, der hylder Aalborg som grandprix-by. Foto: Claus Søndberg

Karaoke Grand Prix Edition på Fabrikken

Trænger du til at skråle igennem? Så kan du tage en tur på Fabrikken den 9. februar. Der skruer de nemlig helt op for grandprix-karaoke, hvor du kan synge med på alle de store hits.

Melodi Grand Prix Yoga

Der er skam også mere afslappende aktiviteter på programmet. Den 10. februar klokken 16.00-17.30 er der eksempelvis Melodi Grand Prix Yoga i Yoga Huset Aalborg. Det er en anderledes yogatime, hvor du kan finde din indre glamour-yogi frem til lyden af grandprix-slagere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...