10 AAU-studerende fik fredag legater af Aalborg Stiftstidendes Fond

Aalborg Stiftstidendes Fond uddelte fredag 6. maj i alt 150.000 kroner i legater til studerende ved højere nordjyske læreanstalter.

Overrækkelsen fandt sted i Det Nordjyske Mediehus, og det var formanden for Aalborg Stiftstidendes Fond, Jørgen Kjær Jacobsen, der uddelte de i alt 10 legater a 15.000 kroner.

- Det er ikke tilfældigt, at I er de udvalgte. Derfor vil jeg ikke bare give jer legatet, men også minde jer om, at vi tror på jer, og at det er derfor, I er her i dag, lød det fra Jørgen Kjær Jacobsen.

For at komme i betragtning til et legat fra Aalborg Stiftstidendes Fond er der en række kriterier, man skal opfylde, eksempelvis at man skal have nordjysk baggrund, og at man studerer ved en højere nordjysk læreanstalt. Som de 10 modtagere, der alle studerer ved Aalborg Universitet.

- Det betyder meget for Aalborg Universitet, at de studerende kan få hjælp af Aalborg Stiftstidendes Fond til at realisere deres planer om at studere i udlandet, få inspiration og vende tilbage med et nyt syn på det område, de studerer, siger prorektor ved Aalborg Universitet, Anne Marie Kanstrup.

FAKTA

Årets legatmodtagere, studieretning og rejsemål

Anne Kathrine Holst Frandsen, økonomistyring, New Zealand

Gustav Brandt-Pedersen, veje og trafik, Australien

Jonas Bjørn Mortensen, veje og trafik, Australien

Lasse Krogh Poulsen, environmental management and sustainability science, Norge

Mathias Schmidt Wulff Andersen, international business, England

Niels Holm Jensen, jura, Italien

Rikke Brønnum Nielsen, biotechnology, England

Simon Müller, international business, Norge

Sofie Horsager, international business, England

Stine Francke Riisberg, jura, USA

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...