Masser af doneret hår, som er blevet til 160.000 kr. til Knæk Cancer. Privatfoto
Livet her

160.000 kr. tjent ved salg af hår

"Love is in the Hair" projektet fra Aalborg sender de mange penge til Knæk Cancer

25. oktober 2017 kl. 08:40

AALBORG: Projektet "Love is in the Hair", som Toftild i Aalborg står bag, donerer på lørdag 160.000 kr. til Knæk Cancer. Beløbet er indsamlet via auktion af hår, som er doneret af mennesker fra hele landet til den nordjyske virksomhed.

- Vi modtager hår hver eneste dag, både her i Aalborg og i vores afdeling i Århus, fortæller indehaver Lise Toftild, der kan konstatere, at der faktisk kan komme noget rigtig godt ud af at få håret i postkassen.

Der går ikke en dag, hvor postkassen ikke er fyldt med kuverter med donationshår, og håret strømmer ind til virksomheden fra hele landet. Mange benytter også muligheden for selv at komme forbi og aflevere håret.

”Love is in the Hair” er blevet en succes. Privatfoto

Toftild har fået fremstillet parykker af en del af håret, men i takt med at håret blev ved med at strømme ind, valgte virksomheden også at bortauktionere en del af donationshåret for at indsamle penge til et godt formål. Toftild har deltaget i en auktion som medlem i den europæiske brancheforening for parykproducenter, hvor kolleger i Europa opkøber donationshår til egenproduktion af parykker.

- For os var det vigtigt, at vi kunne bortauktionere håret i en sammenhæng, hvor vi kender dem, der byder, hvor håret er doneret frivilligt, og hvor vi ved, hvordan håret bliver brugt. Det var selvfølgelig også vigtigt for os at få så høj en pris som muligt. Fordi den pris er lig med de penge, vi giver videre, fortæller Lise Toftild.

"Love is in the Hair" by Toftild er et projekt, der både gør det muligt at fremstille parykker af donationshår og samtidig samle penge ind til et godt og vigtigt formål.

Beløbet gives til Knæk Cancer på lørdag 28. oktober, hvor Lise og Claus Toftild er inviteret med via Skype i det store Knæk Cancer Show og dagen efter i Go Morgen Danmark.

Projektet "Love is in the Hair" er det første af sin slags i Dannmark, og projektet er blevet så stor en succes, at det fortsætter. Det er derfor stadig muligt at donere sit hår til den nordjyske parykvirksomhed.

Alle der donerer sit hår får en bekræftelse, et diplom og en information om, hvordan deres hår bliver brugt.

Annonceret indhold

Nyeste