De skal bygges på DSBs sidste grund i Aalborg

AALBORG: DSB har solgt deres sidste grund på godsbanearealet og kan dermed sætte punktum for deres tilstedeværelse på stedet. Nu kommer der i stedet for 160 nye boliger. Det skriver DSB i pressemeddelelse.

Handlen omfatter et byggefelt på hjørnet af Dag Hammerskjølds Gade og Østre Alle. I TN Udvikling ser man også frem til at komme i gang med arbejdet med de kommende boliger efter sommerferien. ,

- Jeg er glad for, at vi trods corona-krisen er kommet på plads med dette sidste projekt. Det har vist sig, at Godsbanearealet er blevet et meget eftertragtet sted at bo og investere i. En af årsagerne er den effektive infrastruktur i området, og den bliver endnu bedre, når Plusbussen står færdig. Samtidig ser vi frem til, at Aalborg Kommune laver Østeråparken færdig og får Østerå fritlagt. Endeligt vil jeg gerne udtrykke en stor glæde ved det samarbejde, der har været med det nuværende byråd med Thomas Kastrup Larsen i spidsen samt med hans forgænger Henning G. Jensen, siger direktør i TN Udvikling, Torben Nielsen.

Det er Raundahl & Moesby er entreprenørerne og Christopher Riekehr fra Rambøll er arkitekten bag projektet, mens lokale investorer sammen med TN Udvikling skal stå for driften på den lange bane.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...