Aalborg Storcenter vil kompensere kunderne for de høje brændstofpriser. Foto: PR
Shopping

2000 gavekort: Storcenter giver tilskud til benzinen

Aalborg Storcenter vil kompensere kunderne for de høje brændstofpriser

27. juni 2022 kl. 09:52

AALBORG: Nu kan du få taget toppen af benzinprisen, når du handler i Aalborg Storcenter.

Når du køber for 500 kr., kan du, inden du går hjem, veksle bonnerne for et gavekort på 50 kr., der kan bruges på alle OK´s tankanlæg. Tilbuddet gælder fra onsdag d. 29. klokken 10.

Alle priser stiger i øjeblikket, men det som mærkes af alle i Nordjylland, er de meget høje priser på benzin. Det kan mærkes så meget, at det får flere af Aalborg Storcenters kunder til at overveje turen fra Frederikshavn, Thisted eller Hobro en ekstra gang, inden bilen startes op.

- Vi kan sagtens sætte os i vores kunders sted, for vi mærker selv de stigende priser på benzin, hver gang vi selv tanker. Det her er vores måde at tage toppen af benzinprisen for vores kunder, siger Center Manager Niels Adolfsen, Aalborg Storcenter, i en pressemeddelelse.

- Vi håber, at priserne på benzin snart vender tilbage til det normale. Nu har vi alle sammen slåsset med corona i 2 år, og lige som vi er kommet godt igennem det, så skal vi nu bekymre os om krig i Europa og stigende priser. Det vil godt nok være rart, hvis vi alle sammen snart kan få en mere rolig hverdag.

2000 gavekort på spil

Aalborg Storcenters kunder kommer fra hele Nordjylland, og mange kunder planlægger besøg hos venner og familie i Aalborg sammen med en shoppingoplevelse. Prisen for en tur til Aalborg har pga. de stigende priser på benzin i løbet af 2022 taget et ordentligt hop op ad.

Benzinprisen har ligget på ca. 13 kr. i 2021, men har siden januar måned i år steget til over 18 kr. for en liter. Med gavekortet på 50 kr. vil langt de fleste af de kunder der kommer langvejs fra, betale det samme for turen, som de gjorde før prisen, begyndte at stige, skriver storcenteret i pressemeddelelsen.

- Vi ved, at de kunder, der bor langt fra centret, de fleste gange køber stort ind, når de besøger os. Så for at prøve at tilgodese dem, der kører længst, har vi besluttet, at der skal købes for mere end 500 kr. ved samme besøg i centret, før man kan få et gavekort, siger Niels Adolfsen.

Aalborg Storcenter har købt 2.000 gavekort, og for at flest mulige kan få hjælp til benzinen, kan du kun få et gavekort. Herudover er det en krav, at du fremviser en bon eller flere bonner for køb på samme dag for mere end 500 kr., og at du har downloadet og oprettet dig i Aalborg Storcenters PLUS+ app.

Annonceret indhold

Nyeste