Foto: Lars Pauli
Livet her

Fire anmeldelser om voldtægt under karneval

I alt fire anmeldelser om voldtægt under Aalborg Karneval, mens endnu en voldtægtsanmeldelse er kommet i løbet af natten

28. maj 2022 kl. 21:56
Opdateret 29. maj 2022 kl. 06:50

AALBORG:Fire alvorlige sager kaster skygger over dette års udgave af Aalborg Karneval.

- Vi har fået fire anmeldelser om voldtægt. Der er ikke nogen sammenhæng mellem dem. Det er enkeltstående sager, fortalte vicepolitiinspektør Anders Uhrskov fra Nordjyllands Politi lørdag ved 21.30-tiden.

I den ene sag er der foretaget anholdelse. Her var der tale om en 27-årig mand, der søndag morgen er blevet løsladt efter afhøring.

Den ene anmeldelse gælder en voldtægt tæt på Hotel Hvide Hus. Den anden er i eller tæt på Kildeparken mod Østre Allé, og den tredje i Jomfru Ane Gade. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor den fjerde voldtægt skulle have fundet sted.

- Det overskygger et ellers godt karneval, må vi sige, fastslår Anders Uhrskov.

Trods tusindvis af feststemte mennesker i byen har der været ganske få anmeldelser om slagsmål. Ved 21.30-tiden var to blevet sigtet for vold, og dertil kom to sigtelser for vold mod tjenestemand.

45 er blevet sigtet for at være i besiddelse af narkotika. Politiet anslår, at 90.000 mennesker har deltaget i årets udgave af Aalborg Karneval.

Femte voldtægtssag

Nordjyllands Politi har måttet forholde sig til endnu en anmeldelse om voldtægt i løbet af natten til søndag.

Den sidste voldtægt har dog intet at gøre med karnevallet, fortæller vagtchef Karsten Højrup fra Nordjyllands Politi.

I den sag er en mand anholdt, men fordi, sagen stadig efterforskes, vil politiet ikke give yderligere information i den sag.

Annonceret indhold

Nyeste