Marcus Delfer giver dig tre bud på oplevelser til din weekend i Aalborg

AALBORG: Januar har været lang og mørk, men de lysere dage lader sig langsomt vise, og du indleder den sidste vintermåned med en fredag. Her får du tre anbefalinger til, hvad du kan give dig til i weekenden i Aalborg.

Fredag: Jazz, ris og rå fisk

Når fredag aften kommer og weekenden står for dine fødder, kan du overveje at forkæle både smagsløg og trommehinder, når Kenneth Dahl Knudsen Quartet spiller til Jazz Night på SushiMania XO. Kenneth er selv bassist, komponist og underviser på det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, men hans karriere som aktiv musiker tæller tournéer i mere end 35 forskellige lande og i musikalske konstellationer med musikere fra alle verdens lande. Denne aften til Jazz Night har du mulighed for at opleve en særdeles velspillende jazzkvartet, der vil tage alle de gamle hits og krydre dem med musikernes egne referencer anført af Kenneth Dahl Knudsen.

Hvad? – Jazz night på SushiMania XO

Hvornår? – Fredag kl. 21

Hvor meget? – Koncerten er gratis.

Lørdag: Legetøjsloppemarked i Nordkraft

Når omgivelsernes sociale vækkeur trækker dig op af sengen, er du vågnet på dagen, hvor Danmark samler ind til Danmarks Indsamling 2019, som i øvrigt transmitteres fra Musikkens Hus. Men glem huset for et øjeblik og kig over på den anden side af vejen hvor Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune holder legetøjs-loppemarked i Kedelhallen, Nordkraft. Du kan selv rydde op i gemmerne, være med som frivillig, bare spejde efter spændende sager eller smage på lækker mad fra frivillige tamilske, arabiske og somaliske kvinder. Kom forbi og støt en god sag, husk dit bedste smil og lad os sammen samle ind.

Hvad? – Legetøjsloppemarked i Nordkraft

Hvornår? – Arrangementet er fra 10-14. Medbringer du selv ting, der skal sælges, kan det afleveres fra 9-11 i Nordkraft.

Hvor meget? – Gratis indgang og alt overskuddet går til Danmarks Indsamling 2019.

Lørdag: Fødselsdagsfest på Dice ’n Drinks

For tre år siden slog brætspilcaféen i Sankelmarksgade dørene op for alle spilleglade mennesker - der enten var de dedikerede af slagsen eller blot ønskede en behagelig stund i godt selskab med gode drikkevarer og underholdende spil. Rammerne er som oftest garant for en god oplevelse og på dagen, vil der også være kage, fadøl til de første, gode tilbud samt en overraskelse, kun arrangøren kender til. Det anbefales at booke bord på forhånd, hvis du ønsker at prøve et af caféens 500+ spil.

Hvad? – Fødselsdagsfest på Dice ‘n Drinks

Hvornår? – Lørdag 12-03

Hvor meget? – Gratis med årskort ellers 30 kr. pr spiller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...