Aalborg Streetfood byder på mange fede arrangementer i efteråret. Arkivfoto
Livet her

3 events på Streetfood du ikke må gå glip af

Allerede på lørdag kan du komme til et fedt arrangement

22. september 2022 kl. 16:56

Sommeren er forbi nu, og efteråret står for døren.

Men inden du falder helt hen i tristhed ved tanken om regn og blæst, er det værd at huske på, at efteråret også bringer mange fede ting med sig.

Aalborg Streetfood har for eksempel en række af spændende events, du kan tage til.

Stjernekrig og jazz

Allerede på lørdag 24. september kan du faktisk komme til to spændende events.

Fra 12.00 til 16.00 står den på lyssværd og stormtroopers, når Danish Garrison - 501st Legion møder op på Streetfood. Det er Danmarks største Star Wars-udklædningsklub, der hellere end gerne stiller op til fotos.

Mød op og sig hej til de kendte figurer fra den ikoniske filmserie.

Når du har fået hilst på stjernekrigerne, kan du overveje at blive på matriklen. Klokken 18.00 åbner dørene nemlig til Eventhallen, der i dagens anledning er lavet om til LUXE Jazz Club.

Her er der koncert med jazzmusikerne Karmen Rõivassepp, Salvador Olmos, Adrian Christensen og Anders Julsgaard. Selve koncerten begynder klokken 20.00, og det koster 199 kroner at deltage. Det inkluderer et glas vin eller en cocktail, snacks og muligheden for at finde en af de sponsorgaver, der bliver udloddet i løbet af aftenen.

Mød bukseiværksætterne

Er du i humør til at blive inspireret, er det måske værd at møde op på Streetfood torsdag 29. september. Her arrangerer FOF nemlig et foredrag med de kendte iværksættere Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann, der står bag raketvirksomheden Shaping New Tomorrow.

Til foredraget vil de argumentere for, hvorfor den grønne omstilling kan og bør implementeres som en central del af moderne og succesfulde virksomheder.

Billet kan købes på FOFs hjemmeside.

Fødselsdagsfest

En halvrund fødselsdag er altid værd at fejre, og det gælder også, selvom man er et madmarked.

Torsdag 6. oktober til søndag 9. oktober er der masser af gode tilbud og spændende aktiviteter på Streetfood. Der vil være gode rabatter i køkkenerne, live-musik, underholdning for børn og åbning af den spritnye arkademaskine.

Programmet bliver løbende opdateret på Facebook og Instagram.

Annonceret indhold

Nyeste